Skocz do zawartości

Co jak braknie katalogów?

Tomahawk

Rekomendowane odpowiedzi

a co Ty pracujesz z Chuckiem Norrisem....

najlepsze listy katalogów znajdują się w google :]

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"Zabraknie katalogów" brzmi mniej więcej jak: "przeczytałem cały internet". Choć mój koleś pracujący w biurze twierdzi, że z nudów przeczytał już dwa razy...

a kaczyński przepisał go na jedna kartke papieru :D

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

www.google.com

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Skoro dodałeś się już do 2000 katalogów to dodaj się do nich jeszcze raz :D

ale zanim to zrobisz najpierw sprawdź czy cię już tam nie ma ;-)

(sam się czasem łapię na tym, że chcę się dopisać tam gdzie już jestem)

:-)

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

Tomahawk.. codzienie powstają nowe katalogi.. nie ma możliwości, że zabrakną.. ja np. dzisiaj postawiłem qlweba :)

Tak, tak, takie gadanie. Już pisałem na ten temat.

I co z tego że codziennie powstaja nowe katalogi jak niema ich na katalogiseo.info?

Przecież nie będę wpisywał w google katalog i wchodził do każdego katalogu i sprawdzał czy niema tam mojej strony bo bym musiał chyba zczernąć od tej roboty.

P.S.

Piniądze leżą na ziemi. Bierzcie!

Tomahawk: wpisz katalog stron w google, wejdź na pierwsze 5 wyników i sprawdzaj nowe wpisy w kategoriach katalogi stron, czy katalogi seo :) Pamiętam, że gdy nie miałem dodawarki, a katalogiseo.info nie miało updatu to tak robiłem i się jakoś fajnie sprawdzało.

"Bestia najgorsza zna nieco litości, lecz ja jej nie znam, więc nie jestem bestią" - William Shakespeare, Richard III.

Gido.pl Must.pl Kokai.pl

Tomahawk.. codzienie powstają nowe katalogi.. nie ma możliwości, że zabrakną..

Tak, tak, takie gadanie. Już pisałem na ten temat.

I co z tego że codziennie powstaja nowe katalogi jak niema ich na katalogiseo.info?

Zapraszam do mojego, w katalogach katalogów go jeszcze nie ma bo czekam, aż

będzie miał dobry PR...

Pozdraiwam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności