Skocz do zawartości

CMS pod serwis rozrywkowy...

Nesck

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym stworzyć serwis typowo rozrywkowy, jednak nie mam czasu ani umiejętności aby samemu napisać CMS pod niego. Nasuwa się pytanie jaki użyć, widziałem wiele serwisów z filmikami, grami, fotkami, ale w stopkach nie ma zazwyczaj napisane jaki to system.

Myślałem nad Wordpress'em, ale to raczej nie te przeznaczenie. Czytałem, iż Drupal jest świetny, lecz znalazłem tylko jeden mod na filmiki i to jeszcze taki nie zbyt dobry bo bez kategorii itp.

Z góry dzięki za pomoc :D

"Myśl, myśl, myśl..."- Kubuś Puchatek

Nie chce podobnego do smog.pl. Do Joomli znalazłem jeden komponent do multimediów, niestety nie miał podziału na kategorie. Do post-nuke narazie nic nie znalazłem, szukam. Tak już cały dzień szukam i nic nie moge znaleźć.. Chyba wykozystam wordpress'a...

"Myśl, myśl, myśl..."- Kubuś Puchatek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności