Skocz do zawartości

Działanie google , konkurencji czy linkora ?

hoaxer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

przez ostatnie dwa miesiące pozycjonowalem stronę znajomego www.plikowisko.pl na frazy "pliki" "programy". Pierwsze półtorej miesiąca dodawałem do katalogów.Każdą frazę po 10 katalogów dziennie. Fraza "pliki" z racji malej konkurencyjności i popularnosci weszla do 1-10 po okolo 2 tygodniach. Natomiast programy wisiały koło miejsca #70 Kolejnym moim działaniem było podłączenie strony pod linkora. Najpierw 20k punktow , po około 9 dniach frazy znacznie poszły w górę. Odczekałem tydzień czasu i dodałem 30k punktów. Wynik był następujący pliki #5 , programy #30. Odczekałem kilka dni i zacząłem dalej katalogować tym razem po 5 katalogów dziennie. Po tygodniu z wyników zniknęła fraza "programowanie na około tydzien. Pozniej wyleciała fraza pliki. Programy wróciły na kilku DC ale tylko na jeden dzień. Obecnie na żadną frazę nie ma strony w SERP'ie.

Jakie kroki powinienem podjąć. Zostawić w spokoju , katalogować , odłączyć linkora , podlinkować ?

Pozdrawiam.

Hacking for no reason

powiem tak, tez mam jazdy podobne na prawie identyczne slowka ;-) także powodzenia..., nawet ostatnio wrocilem do wynikow na 'programy' bo calkiem wypalilem xD

Co moge poradzic to nic nie odlaczac, linkowac spokojnie i czekac na lepsze czasy:)

Nie klikaj tu , jesli nie chcesz dodać swoich stron za darmo do katalogu SEO z wizytówkami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności