Skocz do zawartości

[blog] o pozycjonowaniu

shpyo

Rekomendowane odpowiedzi

poprawiłbym trochę kolorki, szara czcionka mogłaby być ciut jaśniejsza - zwłaszcza w mniejszym rozmiarze, po prawej stronie, trochę słabo się czyta. ale generalnie na plus, choć bez przesady, dzieło sztuki to nie jest

pozdrawiam

piszesz że strony robimy pod użytkowników, skoro tak jest to tłem i czcionką raczej tego nie potwierdzasz :D

Jak na blog całkiem spoko, merytoryki nie oceniam bo nie czytałem

PS

Blogi o pozycjonowaniu powstają ostatnio jak grzyby po deszczu :D

piszesz że strony robimy pod użytkowników, skoro tak jest to tłem i czcionką raczej tego nie potwierdzasz :)

Dobrze wiesz o co chodzi ;)

Blogi o pozycjonowaniu powstają ostatnio jak grzyby po deszczu :)

? Jakie blogi? Widziałem ich wszystkich w sumie 3.

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Blog o pozycjonowaniu a linki z parametrami. Jak widać powiedzenie: "szewc [czytaj szewczyk] chodzi bez butów"... ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Pozycjonowanie bez Friendly URL to już rofanacja tej branży?
:)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności