Skocz do zawartości

Prośba o słowa krytyki

bobaski.com.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Daj klikalny link w poście - będzie łatwiej :) o taki: www.bobaski.com.pl

Do dodania:

- hasełko reklamowe w okolicach logo (nie jest to strona Amazon.com żebyś mógł to opuścić)

- jakieś namiary w dziale kontakt prócz emaila (czytaj przyklejony "dział kontakt bardzo ważny")

- dobra wyszukiwarka po działach

Do ujęcia:

- data, dzień tygodnia i godzina (zbyteczne, mają to wszyscy w systemach)

- odnośnik z logotypu na stronie głównej do strony głównej

- odnośnik go galeria w pasku naw. lewym pionowym - powtarza się.

Do zmiany:

- nagłówki działów są w postaci plików graficznych, można to ładnie zrobić w xhtmlu i nadać im frazy na które chcesz pozycjonować.

- banery na głównej po prawej stronie - dobrze by było gdyby były jednakowej wielkości i nieco lepszej jakości

- nieco bardziej zaznacz dział w którym aktualnie jestem - może zmiana koloru na ciemniejszy?

- szerokość adsense w stopce nie gra z szerokością strony

- obramowania reklam adsense troszkę odstają od kompozycji strony (chyba że taki jest wymóg)

- cztery moduły na głównej z "nowościami" - ale czego nowościami? Może podziel to tematycznie: nowe porady, nowe towary w sklepiku...

- coś mi nie pasuje z nawigacją. Górna pozioma OK ale ta boczna pionowa jakoś mi nie gra z całością.

- linki w niektórych działach są pogrubione w innych nie.

No to by było tak na szybko tyle, reszta wyjdzie w praniu :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności