Skocz do zawartości

Frazy kluczowe a sklep na Prestashop 1.7

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem w trakcie konfiguracji sklepu internetowego. Dowiedziałem się, że teraz nie wpisuje się fraz kluczowych. Że sklep się pozycjonuje bez wpisanych fraz.. Czy to jest prawda ? 

Czy jeżeli to prawda, to czy mam pousuwać frazy z całego sklepu ?

Bardzo proszę o pomoc.

Co to znaczy "dowiedziałem się"? Jak gdzieś przeczytałeś, to podaj źródło, jak ktoś Ci powiedział, to daj całą wypowiedź

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

Mniej-więcej tak.

Co do pierwotnego pytania-wielkie G. ma w D. keywords, ale są też inne wyszukiwarki, które niekoniecznie mają

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

1 godzinę temu, grafu napisał:

Oprócz wielkiego Google'a jakie w Polsce są jeszcze używane przez polaków przeglądarki ?

Wyszukiwarki != przeglądarki.
Pozostałe mają raczej znikomy procent, warto poszukać aktualnych danych.

A jeśli chodzi o główny temat, to na 100% chodziło o meta keywords

Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl

Głównie Google, ale masz jeszcze Yahoo, Bing - z tych popularniejszych. Jednak nie zajmowałbym sobie tym głowy, gdyz 99% uzywa google

Eurogetwork strony www, również w języku niemieckim lub angielskim.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Profesjonalne tworzenie stron WWW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności