Skocz do zawartości

Jaka Karta Graficzna ?

Wojtek Z.

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze ważna sprawa przy kartach patrz na złącza i sprawdź jakie masz u siebie bo te linki, które są tutaj podane zasadniczo się różnią

Radeon jest na złączu AGP

Ge Ferce na PCI-Express

Dlatego sprawdź u siebie :) Ja również mam ten problem, ale że obecnie mam płytę główną, która obsługuje tylko AGP więc myślę nad zmiana całego komputera

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

jak masz agp to polecam wymiane plyty i oczywiscie reszty teraz inwestycja az taka bo masz do dyspozycji 500 pln to zly pomysl, lepiej troche poczekac i kup sobie plyte pod pci oraz karte sam tak zrobilem :) aha polecam https://proline.pl/shop.php chyba najtanszy sklep w pl niekore podzespoly taniej niz na allegro

Bo kulturystyka jest jak narkotyk. Przekonaj się sam.

To bierz tą kartę, której link podałeś albo narazie kup sobie coś tanszego w granicach 100 - 200 zł jak nie chcesz inwestowac w komputer

P.S A wogóle czemu chcesz wymieniac karte, bo przeciez na tej 64 mega powinno wszystko dobrze działać z wyjątkiem nowszych gier :)

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności