Skocz do zawartości

Linuxpl hakuje umysły

odys

Rekomendowane odpowiedzi

A może mieli włam  :ph34r:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@up - oni ceny podnieśli tylko ze względu na przejęcie przez holding r22, ale jakoś osobiście nie zauważyłem spadku jakości usług (nawet powiedziałbym, że jest lepiej jeśli chodzi o pomoc techniczną - kiedyś jak czegoś od nich chciałem to zawsze uznawali za niestandardową pomoc techniczną i chcieli 5 dyszek za roboczogodzinę, która trwała de facto 10-15 min dla kogoś ogarniętego w temacie - a teraz za podobne rzeczy robią "od ręki" i za fri)

31 minut temu, Investment-Accounting.pl napisał:

chcieli 5 dyszek za roboczogodzinę, która trwała de facto 10-15 min dla kogoś ogarniętego w temacie - a teraz za podobne rzeczy robią "od ręki" i za fri)

Za wiedze sie placi. Oni poswiecili 10-15 minut, a Tobie zajeloby to np. dwa dni.

Potrzebujesz dedykowanej aplikacji internetowej? Napisz :) (PHP, MariaDB/MySQL, MongoDB, JavaScript)

Mój prywatny monitor backlinków

Najlepsze serwery Minecraft. A to kolejna lista zawierająca serwery Minecraft

59 minut temu, Investment-Accounting.pl napisał:

chcieli 5 dyszek za roboczogodzinę, która trwała de facto 10-15 min dla kogoś ogarniętego w temacie - a teraz za podobne rzeczy robią "od ręki" i za fri)

A Słyszałeś pojęcie "za każdą rozpoczętą godzinę" ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jeśli dowiem się że moi pracownicy wykonują usługę dla informatyków, programistów, lekarzy to opłatę za usługę polecam podnieść o 50%. 

Mam awersję do tych (i jeszcze kilku) zawodów. 

Taki dowcip stosuję. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności