Skocz do zawartości

Jak znaleźć się w podpowiedziach w Google?

DROŻDŻU

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Wiem że google autouzupełnia podpowiedzi po wpisaniu jakiegoś hasła np. sklep miasto etc. na podstawie danych wpisywanych przez użytkowników.

Pytanie czy jestem sam w stanie jakoś znaleźć się w podpowiedziach. Rozumiem że musiał by wiele osób wpisać hasło które mnie interesuje w Google czyli marka + imię i nazwisko.

1. Mam pomysł żeby stworzyć skrypt, który w przeglądarce wpisywać będzie określona frazę i otwierać moja stronę. ( nie wiem jak google zareaguje jak zrobię to 5 000 razy z jednego IP)
Idealnie by było jak by w skali 5 miesięcy 10 000 wpisało coś takiego 1 w tygodniu.

Możecie mi pomóc znaleźć się w auto podpowiedziach? 

Dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam 

45 minut temu, DROŻDŻU napisał:

Pytanie czy jestem sam w stanie jakoś znaleźć się w podpowiedziach.

Nie, to nie jest sprawa tylko i wyłącznie ilości odpytań ale również i preferencji indywidualnych.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Sam nie jesteś. Musisz być mega popularny plus mega fajan domena plus mega duzo zapytan żeby sie znaleźć... Przykład na dole ;)

image.thumb.png.ad0acc7bcacd60bfb928199d141e2db0.png

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Tak z ciekawosci, czy uwazacie, ze stosowanie takiego skryptu ma jakikolwiek wplyw/sens? 

Eurogetwork strony www, również w języku niemieckim lub angielskim.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Profesjonalne tworzenie stron WWW

Dnia 31.05.2019 o 14:30, Eurogetwork napisał:

Tak z ciekawosci, czy uwazacie, ze stosowanie takiego skryptu ma jakikolwiek wplyw/sens? 

Nie ma - kolega testował to i nie dało rady.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 8 miesięcy temu...
7 minut temu, ebdcda napisał:

Moja strona pojawiła się w podpowiedziach po 6 miesiącach intensywnej walki ;)

a mój palec oznaczy cię jako spamera za moment...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności