Skocz do zawartości

Muzyczna strona do oceny

Lind-Lau

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do oceny strony, zrobilem ja jakis czas temu ale jak to mowia ''dobry content nie jest zly'', wiec wrzucilem ja do netu i toche podlinkowałem .

adres: Banjo YaYa

Za wszelkie uwagi dziekuje, kometarze przeslę zespolowi co by nie mysleli,ze swiat o nich zapomnial.

Szczegolnie zapraszam do dzialu mp3

edit----

Juz działa, sorry

"Ocenę strony traktuje jako uprzejmość nawet gdy bardzo źle się o niej wyrazicie".

Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault

No działa ale wiele o stronie nie da się powiedzieć.

Mam propozycję:

zaglądnij tutaj: https://www.djkrime.com/ i zobacz jak prosto można zrobić stronę zespołu. Następnie zaglądnij tutaj: https://www.eszablony.pl/szablony-muzyka.html i pomyśl co można mieć za 200 zł - a ile inspiracji można tam znaleźć.

Pozdrawiam

Paweł

A czy nie przekonuje Cie, ten surowy design, ostre krawędzie i jakby niedopasowane do siebie kolory, które jednak wydają się układać w doskonałą w swej prostocie harmonię?

No i polecam dział mp3, po wysłuchaniu muzyki okaże się jasne, że design jest tylko niedoskonałym dopełnieniem dźwięków. Prosta struktura strony to jakby parafraza surowych aranżacji, a budzące na pierwszy rzut oka odrazę kolory i niedopasowana grafika to daleka alegoria wokalu wrzynającego się w zgrzytające dźwięki.

Czy w brzydocie nie można dostrzec piękna? Tym doskonalszego bo ukazuje się tylko nielicznym.

Pozdrawiam

Bartek

Katalogi stron kdir i free web directory only english please!!! : system wymiany linków - Czyli zostań moim referralem w link vault

W rzeczy samej nie do końca komplement - rozmija się to z moim poczuciem humoru, chociaż nie tak drastycznie. Jak widzę tę stronę to przypomina mi się dentro, ale tylko przypomina, nic więcej.

Ogólnie po prostu pasuje jedno do drugiego, ale nie da się tego oceniać wg normalnych kryteriów. Ot takie miejsce w sieci, gdzie już nigdy na trzeźwo nie zajrzę, ale nie przeszkadza mi ono kompletnie.

A czy nie przekonuje Cie, ten surowy design, ostre krawędzie i jakby niedopasowane do siebie kolory, które jednak wydają się układać w doskonałą w swej prostocie harmonię?

Pięknie napisane.

Bartku

- wyrównanie tekstów do grafiki (przy top, ostatnia linijka tekstu jest poniżej)

- odsuń nieco teksty od obrazków, zlewają się nieco

- czy cały tekst na głównej jest pogrubiony? pogrubienie stosuje się w przypadku kontry - tutaj tego nie ma

- email w postaci otwartej (nie odgonisz sę ze spamu)

- ogłoszenia drobne - ani nie zabawne, ani ni miejsce na to, które zazwyczaj linkuje głębiej (wypełniacz?)

- w tekstach rozjechane kodowanie

- dyskografia - przewijanie w poziomie spowoduje że 3/4 osób nie zaglądnie w bok

- mp3 - przeciez nie problem zrobić odsłuchanie mp3 na stronie własnej a odsyłasz do wywroty i to na pierwszym miejscu - efekt ludzie wchodzą do wywroty i zapominają, że mieli coś posłuchać.

Pozdrawiam

Paweł

Pawle, dzięki za zaangazowanie. Strona to taka troszkę prowokacja.

Niemniej muszę się ustosunkować do komentarza.

Email nie jest taki znowu widoczny, stosuje takie zabezpieczenie w kilku katalogach i nie narzekam.

Z wywrotą jestem blisko więc niech sobie idą.

Reszta jest zamierzona.

Pozdrawiam

Strona to taka troszkę prowokacja

to nowy sposob na powiedzenie "nie umiem" ?

No własnie umiem, zerknij do stopki, ful profesjonal normalnie. To nie tak łatwo narysować cos jak czterolatek ;)

heh, sie nie zrozumielismy, chodzi mi o forumową stopkę a nie te głupoty na banjoyaya. Znaczy, że inne moje strony są doskonałe pod względem kodu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności