Skocz do zawartości

[Wykonam] Opisy produktów, artykuły, treści blogowe, precle, content

pannasniezna

Rekomendowane odpowiedzi

Szukasz kogoś, kto namaluje w głowach Twoich klientów konkretne obrazy i sprawi, że zapragną skorzystać z Twojej usługi albo zakupić Twój produkt? A może chcesz narysować w nich zainteresowanie, wzruszenie, zdumienie, pobudzenie intelektualne, melancholię, szczęście, spokój, miłość, zachwyt, irytację? Chcesz, aby Twoi czytelnicy zostali zaktywizowani, a w ich głowie namalowała się konkretna potrzeba i odczucie? Ja wiem, jak rysować słowem, dokładnie to, czego Ty potrzebujesz. 
Ty masz ramę. Ja mam narzędzia i umiejętności. Razem stworzymy wartościowy i piękny obraz. Obiecuję.

Zakres działania :
copywriting (opisy produktów, precle, artykuły specjalistyczne, treści blogowe, oferty, strategie, regulaminy, treści na strony internetowe, opisy do katalogów, teksty reklamowe, recenzje, analizy,..) i wszystko to, czego potrzebujesz
e-marketing
buzz marketing
media społecznościowe
naming
redagowanie tekstów
komunikacja masowa

Oferuję :
- terminową realizację powierzonych mi zdań
- zorientowanie na potrzeby osoby zlecającej i bezproblemowy kontakt podczas realizacji zlecenia
- wsparcie merytoryczne i dzielenie się zdobytą przez lata wiedzą
- unikalne, nieszablonowe i kreatywne treści

Zapraszam do kontaktu. Z przyjemnością zmierzę się z zadaniami, które przede mną postawisz. 

Wierzę, że jesteśmy sobie pisani. A Ty? :)

Zapraszam do kontaktu przez : rysowaneslowem@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności