Skocz do zawartości

AdWords aktywny ale nie działa !

banalny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam . Mam problem z google Adwords . Pomimo tego że wszyskie słowa kluczowe w mojej reklamie są aktywne To reklamy w google nie wyświetlają sie wogule. Wiecie może o co chodzi ?? Konto kupilem na allegro , jest na nim 150 zł a termin ważności nie został przekroczony.

Witam . Mam problem z google Adwords . Pomimo tego że wszyskie słowa kluczowe w mojej reklamie są aktywne To reklamy w google nie wyświetlają sie wogule. Wiecie może o co chodzi ?? Konto kupilem na allegro , jest na nim 150 zł a termin ważności nie został przekroczony.

Mozliwa przyczyna jest tresc reklamy nie spelniajaca kryteriow google. Ja tak mialem - jakis blad ortograficzny w tresci (po francusku) i pomimo statusu aktywnego google nie wyswietlalo reklam - najlepiej napisz do nich pytanie co jest nie tak.

Bielizna damska, jak również sklep turystyczny to moje ulubione strony ;)

Hurtownia bielizny Matterhorn.pl - pierwszy i jedyny w Polsce Dropshipping bielizny dla sklepów internetowych i butików.

Mozliwa przyczyna jest tresc reklamy nie spelniajaca kryteriow google. Ja tak mialem - jakis blad ortograficzny w tresci (po francusku) i pomimo statusu aktywnego google nie wyswietlalo reklam - najlepiej napisz do nich pytanie co jest nie tak.

Niestety ta opcja odpada :/ Jeśli ktoś chciałby mi pomóc to piszcie na GG 4733680 moge podac login i hasło i może w ten sposób ? POZDRO

podejzewam bledna reklame, chociaz czasem zdazaja konta sie ktore nie dzialaja, jest to wina zaniedbanie sprzedajacych

wymaga to pewnych umiejetnosci...

sprzedawca powinienien oddac pieniadze lub dac dzialace konto

ps nie wolno sprzedawac na allegro AdWords :)

pozdrawiam

Gotowe konta Google AdWords na sprzedaż KLIKNIJ

Sprawdź konto i na 90 % konto zostało doładowane z kredytów promocyjnych.

Czy korzystałeś kiedyś z voucherów, albo prowadziłeś kampanię na jedną stronę z wielu kont?

To może być właśnie powód.

Tak konto kupiłem na allegro od gościa , który pewnie doładował je voucherem . Nigdy nie prowadziłem żadnych kampani z wielu kont na jendą strone ani tym podobnych niedozwolonych sztuczek. Więc daje mi to do myślenie co jest nie tak...

Mam podobny problem.

Prowadziłem kampanię ze swojego konta, kończyła mi się kasa, a ponieważ doładowanie trwa ok. 2 tygodni, kupiłem konto z ebay-a.

Wszystko grało, przerzuciłem kampanię na kupione konto i poszło.

Po tamtej kampanii zostało mi sporo kasy na kupionym koncie i własśnie w tych dniach postanowiłem je wykorzystać.

Niestety - pomimo aktywacji kampanii (nawet tej starej, dobrze zrobionej, która skończyła się po prostu czasowo) kampanie nie działają.

Pieniądze są na koncie, kampanie są aktywne i... nic!

Oczywiście feedback z Googli zerowy.

Czy ktoś ma jakieś pomysły? Czy po prostu konta Googli są blokowane bez sygnalizowania tego w jakikolwiek sposób w zależności od googlowych widzimisię?

Szern

Darmowy skrypt SEOAnalityk na otwartych źródłach do monitoringu stron www:

to może ja od razu się podczepię. Czy treść tej reklamy wg was jest ok?

Klub Seat Ibiza Polska

Forum sympatyków marki Seat Ibiza

Internetowy klub - dołącz do nas!

www.seat-ibiza.pl

Nie jest to konto z allegro, sam zakupiłem od google. Kampania jest aktywna ale wyświetlać się nie wyświetla. Srodków na koncie w google mam 30zl. Może to jest za mało i trzeba dopłacić?

Pisałem też oczywiście do google, bez odzewu.

Po za logowaniu oczywiście żadnych czerwonych komunikatów nie mam.

Nie czytaj tego bo to same głupoty i kolagen Colway. Jeżeli lubisz kolagen to kup sobie bo od czytania to niewiele zyskasz ;-P

jesli wplaciles tylko 40 zl - duze prawdopodobienstwo ze srodki zostaly wyczerpane.

Nie sprawdzaj ilosci pozostalych srodkow w zakladce Moje Konto/podsumowanie platnosci.

Lepiej sprawdzac to zaznaczajac caly okres trwania kampanii w podsumowaniu kampanii - na dole masz sume wydana na wszystkie klikniecia.

BIŻUTERIA ? doskonała na prezent

NAJTANSZE Vouchery Adwords - wiadomosc na gg 4649106 lub na PW

jesli wplaciles tylko 40 zl - duze prawdopodobienstwo ze srodki zostaly wyczerpane.

Nie sprawdzaj ilosci pozostalych srodkow w zakladce Moje Konto/podsumowanie platnosci.

Lepiej sprawdzac to zaznaczajac caly okres trwania kampanii w podsumowaniu kampanii - na dole masz sume wydana na wszystkie klikniecia.

Jeżeli ta odpowiedź jest do mnie to nie mogły się wyczerpać bo jeszcze się kampania nie zaczęła.

Dodam też że to moje pierwsze konto w adwords jak również pierwszy raz jest promowana ta domena.

Nie czytaj tego bo to same głupoty i kolagen Colway. Jeżeli lubisz kolagen to kup sobie bo od czytania to niewiele zyskasz ;-P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności