Skocz do zawartości

AdWords aktywny ale nie działa !

banalny

Rekomendowane odpowiedzi

do dalszej diagnostyki konieczne byloby zalogowanie sie na konto. Powody moga byc rozne np. zle ustawione stawki etc.

stawkę na m-c dałem 30zł na wstępie, czyli nie więcej niż mam na koncie. Limitu na koszt kliknięcia nie dawałem na wstępie. Chciałem by ruszyło ale ruszyć nie może

Nie czytaj tego bo to same głupoty i kolagen Colway. Jeżeli lubisz kolagen to kup sobie bo od czytania to niewiele zyskasz ;-P

jakoś ruszyło, dodałem kilka mniej popularnych fraz i na nie co nieco się wyświetla :-) Dopłacę sobie co nieco i później będę się bawił dalej, dzięki za pomoc :-)

Nie czytaj tego bo to same głupoty i kolagen Colway. Jeżeli lubisz kolagen to kup sobie bo od czytania to niewiele zyskasz ;-P

witam

mam podobny problem z tym ze mam ustawiona platnosc karta kredytowa = debetowa prosze mi powiedziec jak moge dokonac tej wplaty na konto adwords z gory zeby kampania zaczela dzialac?? poki co mam tylko 200zl z promocyjnego kuponu wszystko jest ustawione ale kampanii nie ma ! kampania jest ale reklam nie ma :D

kwota promocyjna zacznie dzialac dopiero po zaksiegowaniu pierwszej wplaty - to sa nowe zmiany - czyli wystarczy wplacic minimum 40zl i cieszyc sie z 240 zl :(

Witam wszystkich ja też mam problem google przestało mi indeksować stronę po wykupppieniu reklamy własnie w programie AdWords i nie kupowałem żadnych vauczerów ani kuponów promocyjnych tylko wpłaciłem 400zł, konto aktywne słowa kluczowe aktywne a i tak nie działa i do tego brak dalszej indeksacji podstron odkąd to zrobiłem.

Czy ktoś wie o co w tym wszystkim googlom chodzi.

Oczywiście pisałem do nich ale otrzymuję tylko odpowiedzi generowane automatycznie przez robota i dalej nic nie wiem.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc

najlepsze jest to ze ja rowniez chetnie bym im zaplacil jesli im nie pasuje moj kupon promocyjny z home.pl z tym ze wybralem platnosc karta ktora oni zatwierdzili zreszta kupon tez zatwierdzony. Komentarz kolo reklamy " reklama wyswietlana prawidlowo" haha tylko w ogole nie jest wyswietlana = nie ma klikniec wiec kasa nie ubywa z konta... co robic??

wiekszosc tego typu brakow wyswietlen jest spowodowane blednym ustaleniem stawek. Podaj fraze, CPC i stawke na reklame dzienna.

Witam wszystkich ja też mam problem google przestało mi indeksować stronę po wykupppieniu reklamy własnie w programie AdWords i nie kupowałem żadnych vauczerów ani kuponów promocyjnych tylko wpłaciłem 400zł, konto aktywne słowa kluczowe aktywne a i tak nie działa i do tego brak dalszej indeksacji podstron odkąd to zrobiłem.

Nie ma zadnej zaleznosci pomiedzy szybkoscia indeksacji a jakimkolwiek problemem z G. Adwords ;) Nie doszukujmy sie wszedzie spiskow. Co do wyswietlania reklam, tak jak pisalem wyzej:

-sprawdz cpc i stawke na reklame dzienna - czy przypadkiem nie sa za niskie

-sprawdz w podsumowaniu kampanii zaznaczajac caly okres - ile tak na prawde wyklikano Ci $$ ( w podsumowaniu platnosci dziala to blednie )

-sprawdz czy Twoja reklama przypadkiem nie zostala zablokowana - poprzez skierowanie testowej kampanii na testowa domene

Jesli te rzeczy nie dadza odpowiedzi - pisz do supportu - ale nie polskiego - bo chyba jeszcze nadal odpowiadaja z automatu. Z tego co pamietam najszybciej odpisuja z Anglii i tam radze skierowac maila.

Powodzenia

BIŻUTERIA ? doskonała na prezent

NAJTANSZE Vouchery Adwords - wiadomosc na gg 4649106 lub na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności