Skocz do zawartości

czy wchodzic w system katalogów czy nie płatny?

kupserwis_pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

jestem poczatkujecy w tematyce pozycjonowania wiec sie pytam doswiadczonych kolegów :P

Moze od poczatku mam nowa swoja stronke www.kupserwis.pl (nie wiem czy moge podac ten link zcy nie jesli nie to sorki) Dodałem ja do google ostatnio zrobiłem mape strony i tez dodałem do google Dodałem tez recznie do chyba~ 20 katalogów zapisałem sie do 2 systemów wymiany linków livelink (ale on jakis głupi niby 9 stron ma moje linki a jak wchodze na nie to ich nie ma :| ) i do linkorm( tam mam 100punktów czyli za mało aby dac komus link) jest tez tak system katalogowania płatny płace i on sam mi dodaje link do katalogów i pytanie czy -to sie opłaca i czy to przynosi efekty???

- jesli nie to czy istnieje jakas lista katalogów do których mzna dodac mój link (bo niektórzy mówia o 2000 katalogów ja tyle nie znam i nie zapamietam do których dodawałem a do których nie)

- czy opłaca sie kupis punkty w linkorn??

- czemu mi nie widzi google linków do mojej strony??

-czemu mi google nie widzi mojech podstron??

dodam ze stronka istnieje ok 30dni w sieci podarawiam i czekam na odpowiedzi

www.kupserwis.pl - Giełda stron wwww. Kup, sprzedaj swoją strone www za darmo!

Skoro dodałeś się tylko do 20 katalogów to nic dziwnego że nie ma efektów.

Za wszystko można płacić jeśli sie ma pieniądze na ten cel, różnica jest taka, że prace wykonuje za ciebie ktoś inny, często lepiej jeżeli to jest jego dziedzina specjalizacji.

Lista np. https://www.katalogiseo.info/ i inne

Google pokazuje próbkę linków.

Google nie zaindeksował jeszcze podstron, mało linków, mało czasu ... itd.

Poczytaj forum, linkuj po przynajmniej 10 linków dziennie przez miesiąc, a potem powiedz co cię dalej boli.

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

Możesz zawsze wymienić się linkiem z inną stroną, najlepiej aby miała dużą ilość zaindexowanych podstron w google i wysoki Page Rank, nie musisz od razu wchodzić w systemy wymiany linków :blink:

I sukcesywnie linkować przez dłuższy okres czasu (preferowany jest model typu, na każdą kolejną jednostkę czasu, coraz więcej jednostek linków), a google wynagrodzi ;)

Pozdrawiam

QJ

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

systemów wogóle nie polecam na początek, za dużo na tym nie zarobisz(zarobisz w sensie pozycjonowania oczywiście)

- czy opłaca sie kupis punkty w linkorn??

Jak ktoś kupuje to znaczy że tej konkretnej osobie sie opłaca albo tak przynajmniej myśle i to tyczy sie wszystkiego

- czemu mi nie widzi google linków do mojej strony??

google widzi wszystko tylko sie tym nie chwili, do sprawdzania linków urzywąc msn(live) albo yahoo

-czemu mi google nie widzi mojech podstron??

zobaczy:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności