Skocz do zawartości

Znikająca kasa w TD

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś zauważyłem, że zniknęło mi jakieś 200 zł z konta w TD. Nie ma tych pieniedzy w "kolejnej płatności", a link do "Raport funduszy umorzonych" zwraca 404.

Jednym słowem wyparowała mi kasa...

Czy to tylko ja mam takie szczęście?

Maila im wysłałem, ale wątpię, czy doczekam się odpowiedzi. Ani razu mi nie odpisali...

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Przelewu nowego nie było. Nawet nie ma informacji o tym.

Żadna ze stron nie została usunięta, czy też wyłączona z jakiegoś programu (dostałbym maila tak w ogóle).

To wygląda, jakby mi czegoś nie uznali, ale nie wiem jak mam sprawdzić co i kiedy, bo "Raport funduszy umorzonych" nie działa mi (u Ciebie też tak jest?).

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Witam,

mnie w podobny sposób zniknęło 50 zł, poprostu pewnego dnia się zalogowałem i było równo o 50 zł mniej. Wysłałem zapytanie o co chodzi i nic... zero odzewu.

Po powyższych wypowiedziach widze że to normalka w TD.

Pozdrawiam,

Darek

ja raz miałem tak, ze wystawiłem banery z CENEO, mozna było je wystawiać kiedy strona była rozważana. Rozważanie trwało dosyć długo, w tym czasie zarobiłem parenasćie złotych na tym, po czym CENEO się wycofało i pieniazki znikły.

najgorszy program - jaki znam - kasa w koncie stanęła na 149,89 - do wypłaty - a w transakcjach rozważanych ponad 400zł (niektóre już od lipca!)

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

• 2 tygodnie później...

w dniu dzisiejszym moja kwota w TD ponownie się zmniejszyła, tym razem równo o 10 zł...

Czy komuś udało się skontaktować w tej sprawie z TD i otrzymał jakąkoliwek odpowiedź?

Pozdrawiam,Darek

• 1 rok później...

Jak wam nalicza kasę trade? Ja rozumie już nawet to że Orange mi wisi od kwietnia kasę ale na niektórych zaakceptowanych programach od dwóch miesięcy nawet wejść nie zlicza. Szkoda że nie ma za bardzo alternatywy dla trade (trzeba będzie chyba dodać też do adneta czy cuś, chociaż szkoda bo tu nie było źle. Ale już przegięcie kasy mało co przysyłają innych nie nalicza zatwierdzonych, robi się ###### u nich pomału. Niech chociaż oddadzą to co wiszą a trochę tego się nazbierało głównie z Orange)

Najlepszy płatnik jednak Pracuj.pl polecam

P.S Dałem jedną stronę do Zanox zobaczymy jak oni tam z płatnościami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności