Skocz do zawartości

Top 10 prawie bez linków

KarolKras80

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

Wy z tym "darem" się nie urodziliście a gdzieś tą wiedzę nabyliście...

Nie wiem jak inni ale ja nie byłem nigdy na żadnym szkoleniu ( jako słuchacz) i nie kupowałem żadnych poradników związanych z SEO. Testy algorytmu to glówne źródło wiedzy w SEO. Analiza konkurencji. Znajomości ( w 90% wirtualne) z realnymi pozycjonerami, z tymi kto realnie robi topy. Czytanie ze zrozumieniem innych forum SEO, obserwacja komunikatów wysyłających przez wyszukiwarki. Ogólny rozwój wiedzy w temacie IT.

Cytat

Chcę namiary,

.... widziałem przed chwilą, że Rejs robią połączony z szkoleniem, jaki poziom wiedzy zaprezentują - nie wiem. Czy będzie coś związanego z BHS linkowaniem, nie wiem. Czy będą opowiadać, o ukrywaniu linków i przekierowań - nie wiem.

Czy warto kupić ten Rejs, nie wiem.

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
57 minut temu, MaxPan napisał:

Czy warto kupić ten Rejs, nie wiem.

A ja wiem... ale nie powiem XD

Jak by co to nie wybieram się ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

2 godziny temu, Mion napisał:

Może zamiast szukać szkolenia jak zaglądać pod spódnice skup się na pozycjonowaniu.

Tak czasami jest, że człowiek szuka "jeszcze lepszego szpadla" i na to szukanie przeznacza więcej czasu, niż potrzebuje na wykopanie tego dołka przy użyciu tego szpadla, który posiada.

Jak ktoś ma do wypozycjonowania fryzjera w Olsztynie to na co mu duży szpadel. Bo przecież nie można myśleć, że ktoś chce robić TOPy na coś trudnego kiedy nie wie nawet o istnieniu koparki, a co mowa o jej obsłudze.

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

6 godzin temu, MaxPan napisał:

Nie wiem jak inni ale ja nie byłem nigdy na żadnym szkoleniu ( jako słuchacz) i nie kupowałem żadnych poradników związanych z SEO. Testy algorytmu to glówne źródło wiedzy w SEO. Analiza konkurencji. Znajomości ( w 90% wirtualne) z realnymi pozycjonerami, z tymi kto realnie robi topy. Czytanie ze zrozumieniem innych forum SEO, obserwacja komunikatów wysyłających przez wyszukiwarki. Ogólny rozwój wiedzy w temacie IT.

dokładnie. "Za moich czasów" ;) nie było żadnych szkoleń, książek, itp. Nigdy na szkoleniu nie byłem, nigdy żadnej seo-książki nie przeczytałem. Pierwsze "głupie pytania" zadawałem tu i na innych forach. Podstawy w internecie leżą, reszta to już własna robota praktyczna.

9 godzin temu, killerbees1982 napisał:

fryzjerzy w Olsztynie z tego co wiem są całkiem nieźli

W strzyżeniu czy pozycjonowaniu?

:) 

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

13 godzin temu, qazy napisał:

Nigdy na szkoleniu nie byłem, nigdy żadnej seo-książki nie przeczytałem.

13 godzin temu, qazy napisał:

reszta to już własna robota praktyczna.

Mądrzy ludzie uczą się na własnych błędach. Ale ci naprawdę bystrzy uczą się na cudzych. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

15 godzin temu, qazy napisał:

dokładnie. "Za moich czasów" ;) nie było żadnych szkoleń

Bo w "tamtych" czasach pozycjonowanie było banalne i jak ktoś wiedział jak to robić to to robił i nie miał czasu na szkolenia, a jak przestało być banalne i przestało "wchodzić" to czarodzieje przerzucili się na szkolenia żeby z czegoś żyć i pokazywali jak to im weszła jedna domena na 100 które robili - do końca nie wiedząc tak na prawdę dlaczego...

Z resztą zobaczcie sobie na agendy tych aktualnych szkoleń - 70% to content marketing (czyli takie precle lvl hard po min 300 pln za artykuł), reszta to bełkot kto ma dłuższego. Jedynym plusem są "aftery", gdzie już po "głębszym" można normalnie porozmawiać, ale nie prelegentami a z innymi uczestnikam.

Lepiej byłoby zorganizować coś takiego jak "SEO BIBA", bez żadnych wykładów i opowieści o pięknych tekstach a agenda mogła by wyglądać mniej więcej tak:

Dzień 1:

13:00 Obiad

15:00 Degustacja whysky

18:00 Kolacja i after do rana

Dzień 2:

J.w.

Dzień 3:

J.w

Temat do przemyślenia... :P

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja mam teraz niezłą beczkę bo jedną zapleczówkę wyczaiły mi spamiary zasysające obrazki i one wyskoczyły w Ahrefsie i Majesticku jako głowne źródła linków , trochę mam naturalnych bo ludziki też podlinkowali i jak widzę interpretacje, że topy zrobione linkami z obrazków no to jest śmiesznie trochę ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności