Skocz do zawartości

Szeptany jest zły - my robimy to samo lepiej ;)

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiałem się czy dac to do działu dowcipy czy nie ;)

https://nowymarketing.pl/a/22425,zle-i-dobre-praktyki-marketingu-szeptanego-jak-nie-zostac-spamerem

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Za długie jak na dowcipy :lol2: ja w każdym razie nie dałem rady przeczytać całego

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

:D Obecnie pozyskiwanie linków z publicznych miejscówek jest zupełnie inne jak 10-15 lat temu jak nie pisze Szanowny Autor artykułu.  A to własnie linki z publicznych miejscówek jak najbardziej spełniają zalecenia wyszukiwarki jako linki "naturalne". Więc obecnie jest tak, jest multum ludzi w branży którzy sobie i innym wmawiają, ze obecne SEO to content, artykuły sponsorowane, ewentualne własne zaplecze. Czemu? Bo odpalenie z pudelka każdego softu SEO prawie nic nie daje. Pozyskiwanie linków z publicznych miejscówek take proste nie jest. Więc kotłują tezę, że linkowanie nie działa, to wszystko spamerskie linki, to epoka kamienia łupanego SEO. A tak naprawdę czasami, żeby pozyskiwać link z dobrego jednego typu miejscówek trzeba makros napisać kod takiego makrosu jest większy jak mają te ich blogi  z bardzo wartościowa wiedzą...

49 minut temu, ar4 napisał:

Ja również nie podołałem...

Zatem zapraszam do posłuchania przygotowany "na żywca" MP3

https://s3.eu-west-1.amazonaws.com/mydotest/szepty.4e2aef6f-59e1-40bd-bd78-c25a7f44050b.mp3

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

2 minuty temu, ar4 napisał:

IVONA rządzi

To nie jest IVONA ale usługa z AWS'a

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

"word of mouth" - marketing szeptany jest wyższą szkołą jazdy i (o czym zawsze piszę) polega na naturalnym umiejętnym inicjowaniu dyskusji bez żadnych sugestii w jakim kierunku ma ona zmierzać. Dla jasności inicjowanie/prowokowanie nie polega na wbiciu na jakieś forum i walnięciu posta: "co sądzicie o tym/tamtym bo zamierzam kupić".

Klasycznym przykładem wywołania szeptanki była akcja Apple "my wife say no, Apple say yes" .

Obojętnie czego by nie pisali/mówili nasi "szpece" od szeptanek to chociażby się zesrali to robią tylko "szemranki" :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

2 godziny temu, Mion napisał:

To nie jest IVONA ale usługa z AWS'a

Amazon wykupił IVONĘ :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

13 godzin temu, SzlafRock napisał:

Na IVONie powstała Alexa

Polacy to zdolni ludzie :) Pamietam jak pierwszy raz kupiłem IVONĘ z polskiej firmy ... ach...

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności