Skocz do zawartości

Guru polskiego pozycjonowania - nazwiska ?

HERO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, tak jak w temacie interesuja mnie nazwiska polskich guru pozycjonowania :)

czesto pojawia sie Cezary Glijer oraz Mieczyszław Prószyński ciekaw jestem czy slusznie ? Czy ktoś juz z nimi wspolpracowal ? Czy ktos wie cos na ich temat doswiadczenia itp ;)

pozdrawiam

Opiekuj.pl - Testy dla opiekunek do dzieci | Dentysta Mokotów który daje powody do uśmiechu | Systemy szklane - Oferujemy szeroki wybór elementów szklanych dostępnych w różnych rozmiarach

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cezarego znam osobiscie i wiem ze jest dobry co nie znaczy ze jest "guru".

Spotkalem wile osob za takowe zjawisko sie uwazajacych, jednak jakos mnie nie przekonali do siebie.

Chetnie poznalbym bym takiego ASA.

Chociaz... pewnie gdyby takie nazwisko zostalo ujawnione to jego wlasciciel musialby zmieniac adresy e-mail telefony i pewnie miejsce zamieszkania ;-)

f.

f.

I wiem że ich usługi tanie nie są ;)

No i tu pojawia sie inne pytanie... ile?? :)

Skoro ciezko ustalic kto jest guru to moze ile ew. guru zarabia.

Kilka dni temu rozmawialem z pewnym holendrem z duzego "ichniego" serwisu, ktory powiedzial, ze za rady eksperta placi 5000 euro - jednorazowa oplata

Co zabawniejsze tylko 20% ruchu na stronie pochodzi z wynikow organiczych;-)

f.

f.

Ja znam od cholery Guru :)

- Jeden kontroluje już całą gałąź Rynku.

- Dwóch wydało naukowe Książki branżowe.

- Przynajmniej trzech odeszło do Wielkich Korporacji.

- Czterech tworzy Stowarzyszenia i SEOteamy.

- Najmniej pięciu "robi" takie Frazy, że nikt nie zgadnie.

Wszyscy biorą za usługi tysiące $ (i stawiają za to qlweby;).

Kilka dni temu rozmawialem z pewnym holendrem z duzego "ichniego" serwisu, ktory powiedzial, ze za rady eksperta placi 5000 euro - jednorazowa oplata

i zapewne zwietrzyłes w tym interes? :)

Guru nie guru, wiedza do pewnego momentu, reszta to kasa (zaplecze) i włożony czas.

i zapewne zwietrzyłes w tym interes? :)

Guru nie guru, wiedza do pewnego momentu, reszta to kasa (zaplecze) i włożony czas.

Raczej ciekawostke ze swiata, w ktorym 80% spoleczenstwa korzysta z internetu.

f.

ps. ja naleze raczej do tej grupy, ktora kupuje, a nie sprzedaj uslugi (zaplecze) seo.. od Ciebie zreszta tez ;-)))

f.

Po co całość, to wystarczy

W środowisku informatycznym guru określa osobę najlepiej w okolicy znającą dany temat. Okolica niekoniecznie odnosi się do fizycznej bliskości. Określeniem tym bywa też nazywany główny administrator sieci w dużych instytucjach, posiadający wszystkie możliwe uprawnienia.

Pozycjonowanie to coś wiecej niż umiejetność wprowadzenia strony na 1 miejsce, więc guru sobie czasem zadaje pytanie "po co?"

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności