Skocz do zawartości

Guru polskiego pozycjonowania - nazwiska ?

HERO

Rekomendowane odpowiedzi

Cezarego znam osobiscie i wiem ze jest dobry co nie znaczy ze jest "guru".

Pan Cezary Glijer w artykule z tego roku twierdzi, że strony we flash nie mozna wypozycjonować a w każdej jego wypowiedzi, używa słowa "etyczne" :) Wiem, że klientom z jakimi rozmawia wmawia, że dodawanie linków na jakichkolwiek stronach do ich serwisów własnie jest nieetyczne i tak nie można.

Jak na "guru" to troszke nie halloo chyba....

Co do reszty się nie wypowiem bo nie spotkałem się z nimi w jakiejkolwiek formie.

p.s.

artykuły op jakich wspomniałem mozna wyszukać w G szukając po imieniu i nazwisku.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rank.pl to jego strona, ale cokolwiek nieświeża. Jedno sformułowanie mnie szczególnie zaciekawiło, chodzi o jedno z działań optymalizacyjnych":

tworzenie niestandardowych rozwiązań optymalizacyjnych (tworzenie tzw. "stron przejściowych" dopasowanych do profilu Klienta

Czy to jest typowe dla guru ?

Eksperyment Discover.pl

mhm :) prawie kazdy zrozumial tresc poruszanego tematu.

chodzilo mi raczej o wypowiedzenie sie na temat wlasnie tych dwoch kolesi.

mkane moze cos wiecej ?

Opiekuj.pl - Testy dla opiekunek do dzieci | Dentysta Mokotów który daje powody do uśmiechu | Systemy szklane - Oferujemy szeroki wybór elementów szklanych dostępnych w różnych rozmiarach

nieważne...

Ten post edytował Edyta Dzisiaj, 19:35

Ja jednak zdążyłem przeczytać, dzięki :)

Do listy Edyty dodałbym jeszcze Jeża, za wiedze którą pokazuje na forum.

*K*, nie myślałeś by zrobić sobie wolne na pare dni? Ostatnio zauważyłem że coś Ci spadak stosunek pisania postów treściwych do ogólu.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

yeden wiecej czego ... samozachwalania :)

chodzi mi o informacje ktorych nie mozna przeczytac w necie :)

Opiekuj.pl - Testy dla opiekunek do dzieci | Dentysta Mokotów który daje powody do uśmiechu | Systemy szklane - Oferujemy szeroki wybór elementów szklanych dostępnych w różnych rozmiarach

Poczytałem , poczytałem i tyle sie dowiedzielm , ze guru seo to ktos , kto w stopce wiadomosci ma to samo coś, to wrodzone fujj, ten link, .

Dlatego drogi użytkowniku po godzinach czytania, rozerwij sie na: sie za nadto nie rozrywaj bo rozrywanie czasem boli, nie lubimy nachalnej i prostackiej reklamy, niestety nie to forum! Kup sobie cos, i zacznij sie uczyć na własnym doświadczeniu. Kupuj kupuj, a za kolejną taką wypowiedz 2 dni odpoczynku za spam będzie

gizmoo3

Fajnie jest kupować w sex shop'ie. Fajna sprawa mieć własny sexshop to jest zabawa !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności