Skocz do zawartości

Guru polskiego pozycjonowania - nazwiska ?

HERO

Rekomendowane odpowiedzi

.....wypowiedzenie sie na temat wlasnie tych dwoch kolesi.

mkane moze cos wiecej ?

Nie mam dużo do wypowiadania się.

"Spotkałem" się z nazwiskiem Glijer Cezary podczas rozmów z potencjalnym klientem. Wszystko szło dla mnie dobrze dopóki klient nie spotkał się z tym człowiekiem i usłyszałem, że jestem nieetyczny bo pozycjonuje linkami a p. Glijer zrobi optymalizację stronki i pozycje ruszą do góry, że ocho cho cho cho.......

Nie pozycjonuje on żadnymi ale to żadnymi linkami bo to spam i jak już pisałem beee.

Po tej rozmowie, klient był już ustawiony "słodkimi pierdami", zmroziło mnie lekko i zaczołem szukać i pytać okazało się, że tenże p. Glijer ma dobre PR i wypowiada się jako expert dla gazet.

Po przeczytaniu jednak tych artykułów, jego stronki, wszystkich stronek jego stronek, jego żony i dowiedzeniu się jaką to nie ładną modelką jest ich córka, moja opinia o tym człowieku stała się bardzo negatywna i by nie było, chodzi tu o wizerunek jaki sobie wykreował a nie o jego partnerkę tudzież córkę.

Dla mnie to ktoś kto dużo krzyczy, nie ważne co krzyczy byleby coś wykrzyczeć.

Do tego szumnie przedstawia się jako posiadacz certyfikatu amerykańskiej uczelni pisząc ją z błędem, przekręcając jej nazwę, do tego ten certyfikat uzyskuje się po odbyciu kursu on-line i zapłaceniu za niego, hehehe, może więc sobie trza taki zrobić (czyt. zapłacić za niego) bo będę się też chwalił...

Co więcej napisać.....wystarczy pitolić bzdury, byleby do dużej publiki i już się jest cool.

p.s.

Przejżyj sobie klientów ze stronki rank.pl i zobacz jak są spozycjonowani oraz zastanów się kiedy Polskę opuścił Yandex i od kiedy onet nie używa już infoseeka, dla mnie end o tym kolesiu.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

3 strony wątku, a nikt nie wspomnial prawdziwego guru. guru wszystkich guru. Pierwszego Polskiego SEO guru, który wiedział co to SEO, przed erą google.

guru SEO, SEM, KGB, KC, CNEB i wiele innych :pisze:

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

znam kilku, ale są niebezpieczni.

ostatnio rozwalili mi fotel w biurze, teraz się kiwa i krzywo mi sie do katalogów dodaje.

było nie dawać tych 2 l nalewki cytrynowej i było nie spożywać rakiji :angry: a kota zabij i wypchaj bo naszczał na czapke i kurtke jednego z "gurów" ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

mkane, masz tez nieetyczny avatar :E

jak ktos jest dobry, to chce zeby nikt nie znał jego nazwiska :)

Takie przyznawanie si edo bcyia gru wielu traktuje jako:pokaz mi swoje strony, a zdobede wyzsze pozycje :E (i sprawdz ejak to robisz, skad mas zlinki i zorbie to lepiej bo mam wiecej czasu i ludzi pod sobą ;) )

znam kilku, ale są niebezpieczni

:)

Największym Guru jest od niedawna Krzysiu Kononowicz, zdobył więcej linków w ciągu tygodnia, niż wszyscy na tym forum przez ostatnie 6 miesięcy, taki z niego kozak. I tak powiem.

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności