Skocz do zawartości

Guru polskiego pozycjonowania - nazwiska ?

HERO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla mnie polskim Guru SEO jest właściciel Linkora - Ma największe zaplecze w Polsce :D

Troche zaniedbane ostanimi czasy ale jednak ;P

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Hej.

Nieczęsto się wypowiadam, ale często czytam to forum i muszę stwierdzić, że dawno tak "durnego" wątku nie widziałem.

Odnośnie Pana od strony www.rank.pl - pracownik pewnej dużej warszawskiej firmy z branży IT zapytał mnie czy znam, czy wiem kim jest, bo podobno jakiś Guru - więc zapytałem w/g którego rankingu i na czym się ściga? Rozumiem, że Schumachera można nazwać Guru F1, bo (i tutaj można wymienić mierzalne osiągnięcia). Niespecjalnie mnie obchodzi czy ma się za Guru, czy jest skromny, nie obchodzi mnie też czy jest tani czy drogi - skoro klienci to kupują, to niech sobie kupują - nawet Ci najwięksi, lub tylko Ci najwięksi. Ja osobiście nie mam nic przeciwko temu Panu, ale za Guru go nie uważam, przestudiowałem jego witrynę, certyfikaty którymi się chwali i muszę przyznać, że opanował dobrze opinio twórczość, nie koniecznie znajomość eMarketingu na który się składa tyle czynników, że można tomik książek wydać ;).

Moja firma zajmuje się eMarketingiem i czynników które w rezultacie decydują o sukcesie witryny (czy innych kanałów dystrybucji informacji, sprzedaży, etc) jest tak wiele, że sam jeden Pan nie jest w stanie ich ogarnąć. Dlatego też stawiam na specjalistów (w tym na Outsourcing), bo tylko tak mogę budować wiarygodność i świadczyć usługi na bardzo wysokim poziomie.

W biznesie nie istnieje coś takiego jak Guru(w biznesie musi się po prostu opłacać), poza tym samo pozycjonowanie jest tylko częścią promocji serwisów WWW, także tym bardziej prześciganie się kto od kogo jest lepszy nie jest do zmierzenia.

Jak dla mnie zamknąć temat i zacząć dyskutować na temat np. algorytmów wyszukiwarek i innych rzeczy, które przyjemnie się czyta. Szczerze powiedziawszy nie myślałem, że niektóre osoby wypowiadające się w tym temacie będą na to tracić czas, ale skoro sam tracę to chyba zaczynam rozumieć ich intencję(i Gurowanie :rotfl:).

Pozdrówka.

anas

----------------------------------------------------------------------------

Tadam :)

Tak, wszystko sie zgadza, ale dzięki temu właśnie tematowi

trafiłem na blog nawigatora, który przeczytałem z wielką przyjemnosćą.

heh smiac mi sie chce jak przeczytalem temat tego posta...

Albo ktos sie na tym zna i dzieki temu sie rozwija i zarabia, albo ktos nie ma zielonego pojecia i robi smietnik zamiast uprawiac "sztuke pozycjonowania". Kazdy dobry ma swoje techniki ktore daja okreslone rezultaty, sprzedajac to dalej lapiemy zaufanie klientow i tak sie wszystko rozwija.

Nie ma wg. mnie osoby ktora byla by gooru, ale jest klika spraw z ktorymi kazdy sie zgodzi:

1. im wiecej wladujesz kasy (wiesz jak zainwestowac i w co) tym mocniej zniszczysz konkurencje i osiagniesz lepsze efekty

2. mozesz byc guru w onecie i innych smieciach za $

3. osoba ktora jest w tym dobra to taka ktora umie osiagnac zaj$#@ wyniki w bardzo krotkim czasie

4 strony postow i tylko kilka ciekawych

ludzie myslcie troche !!! wprost mam zapytac o nazwiska ktore mi chodzi ... loooooool

wszystkim ktorzy zalapali mimo wszystko BARDZO DZIEKUJE gdybym mogl temat zamknac to bym zamknal.

pozdrawiam

Opiekuj.pl - Testy dla opiekunek do dzieci | Dentysta Mokotów który daje powody do uśmiechu | Systemy szklane - Oferujemy szeroki wybór elementów szklanych dostępnych w różnych rozmiarach

Właśnie moderuję wpis do tajnego spisu SEO elity polskiej: https:// elitapozycjonowaniapl.blogspot.com/

Kruca fuks, nikogo nie znam. Ale, że zaliczam się do grupy bez wiedzy i bez zaplecza, to mi wolno nie znać

:D

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

witam

moim guru Mariusz Stramowski

Prawie na wszystkie słowa jest 1.

Właściciel nawigator. biz i innych z kredytami.

jeden jest guru 1 w branży kredytowej, drugi w innej. Nie ma osoby która miałaby zaplecze w większości obleganych branż i byłaby wszędzie na Topie. Jesli masz mnóstwo kasy i troche oleju w głowie to też możesz zostać guru :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności