Skocz do zawartości

skierowania na Adsense

wojcieh

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

mam takie pytanie odnośnie skierowań do programu adsense. chodzi o to, że przez moj link zarejestrowala sie juz dawno osoba, ktora niedawno przekroczyla 100$ i wedlug instrukcji powinienem dostac 100$, tylko pytanie kiedy? czy w momencie przekroczenia przez osobe z polecenia 100$ (ta osoba ma juz PIN i zweryfikowane konto) czy wtedy gdy ta osoba dostanie przelew a moze to bedzie uwzglednione dopiero przy moim przelewie? bo na razie nie nic nie przybylo za to polecenie :|

aha, ta osoba przekroczyla 100$ w czasie krotszym niz 180dni od rejestracji, wiec chyba wszystko sie zgadza...

Gdy wydawca założy konto w Google AdSense z Twojego programu partnerskiego i zarobi początkową kwotę USD 100,00 i ma prawo do wypłacenia pieniędzy, zarobisz wtedy USD 100,00. *

* Osoba polecona do Google AdSense w programie partnerskim jest naliczana, gdy wydawca, który nigdy wcześniej się nie rejestrował na Google AdSense, założy sobie konto i zarobi co najmniej USD 100,00 w ciągu 180 dni od rejestracji. Skierowany wydawca musi mieć prawo odebrać płatność, aby uznać go za osobę pomyślnie poleconą.

btw. czy ktoś z was zarabia też w ten sposób?

z tego co pamietam to wtedy kiedy dostana wyplate ...

o bosz a istnieje jakas istota ludzka która tego dokonała tzn skierowała i kase dotała ? ;-)

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

no wlasnie, Smirnof - wiesz to z wlasnego doswiadczenia, czy skad?

bo w sumie to to 100$ to jednak sa jakies pieniadze i troche szkoda byloby ich nie dostac, mimo ze sie naleza...

marcin_dance >> wiesz cos na ten temat? google nie placi za skierowania?

Kase dostajesz w ten sam dzień, w którym dana osoba przekroczyła 100$.

W skierowaniach pojawia się 100, i jakże miło wygląda napis: dzisiejsze zarobki 1xx$ :) no chyba, że i bez tego wyciągasz 100 więc zamień to na 2xx$. ;)

Ja osobiście na prawie 10 poleconych osób narazie otrzymałem kase za jedno skierowanie. Nie sądzę, żeby google coś mieszało. W sumie ja sam na pierwszą setkę z reklam czekałem kilka miesięcy. 180 dni to wcale nie tak dużo...

Pozdrawiam!

Kase dostajesz w ten sam dzień, w którym dana osoba przekroczyła 100$.

hmm... ta osoba na pewno przekroczyła 100$ kilka dni temu, wiec... gdzie sa moje pieniadze...? :)

chyba głupio bedzie wyglądało jak napisze do g z pytaniem czy aby na pewno nikt ze skierowanych przeze mnie osob nie przekroczyl 100$ ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności