Skocz do zawartości

Zapomniała złączyć nogi

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Poziom dziennikarstwa na WP chyba osiągną zero absolutne skoro takie tytuły serwują czytelnika  :crazy:

Wpadka Barbary Kurdej-Szatan. Zapomniała złączyć nogi

niezlaczylanogi_1.jpg

niezlaczylanogi_2.jpg

Za to pani w środku to by chyba chętnie coś rozłączyła ;)

===========

https://gwiazdy.wp.pl/wpadka-barbary-kurdej-szatan-zapomniala-zlaczyc-nogi-6398608977532545g

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Poziom przystosowany pod czytelników..

Tylko jest ktoś,  kto to czyta (i linkuje ;P)?? ;)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

15 godzin temu, mcmagik napisał:

Tylko jest ktoś,  kto to czyta (i linkuje ;P)??

Ten co nie ma złączonych nóg? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Oprócz łączenia nóg trzeba też uważać na pogniecione sukienki, bo nie zostawią suchej nitki :D

suchejnitki.jpg

Złączenia wzorcowe :D

klub_zlaczonych_nog.jpg

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nasze celebrytki od sławnego Dubaju czy też zamieszania z panem Wojciechem Fibiakiem, wciąż udają iż specjalnie rozkładają nogi ;)

No ale to przecież nasze gwiazdy :D

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Niestety w przypadku celebrytek nie wystarczy zwykła relacja co i jak w danej chwili robią - od razu trzeba stworzyć wpadkę, wygenerować pomyłkę i inne organoleptyczne sensacje dla gawiedzi. Sensacje które urastają do wagi co najmniej średnio ciężkiej - nie to co papier toaletowy przylepiony do Trampa. 

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

• 3 miesiące temu...
Dnia 9.07.2019 o 10:36, dziobek napisał:

Wpadka szukana na siłę. Jak by zapomniała majtek to by była wpadka.

czy wpadka to się okaże, że kilka miesięcy... bo od rozłączonych nóg podobno brzuch rośnie ;)

Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w Łodzi
Stacja Kontroli Pojazdów Łódź
Druk na szklepanele szklane na ściany, obrazy na szkle

Skoro już odkopaliście to przy okazji informuję, że kino ma się dobrze i nic mu się nie stało...

5XWAb8HC_o.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności