Skocz do zawartości

[wykonam] zakładanie profili, pisanie postów, dodawanie linków, współpraca tylko z zarejestrowanymi firmami, z listami

premiumz

Rekomendowane odpowiedzi

Nie interesują mnie oferty osób prywatnych, nie interesuje mnie poszukiwanie stron, budowanie list, marketing internetowy w najprostszej formie.

Pracuje tylko i wyłącznie na sprawdzonych, czynnych listach.

Ze swojej strony mogę zaoferować zakładanie kont na wskazanych stronach, pisanie postów, uzupełnianie profili (wiek, płeć, miasto, zainteresowania), dodanie linku do profilu (strona www, stopka), nie postu. 

Rejestracja 1 profilu - 50 groszy, uwaga, jeżeli na liście będzie znajdować się strona, która nie działa, nie rejestruje nowych kont itp. także pobieram opłatę. Na pewno cenisz swój czas, ja swój również :) Nie pracuje za darmo.

1 post o długości około 200- 300 znaków - 50 groszy

Skrzynka e - mail zakładania gratis : o2, wp, onet itp. nie gmail z potwierdzeniem 

Kontakt : finanx@o2.pl

P.S. Czytam tylko maile z firmowych kont z załącznikiem z adekwatną umową

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności