Skocz do zawartości

W jaki spoób wezwać do usunięcia nieprawdziwej opinii

umbertoego

Rekomendowane odpowiedzi

Tak to działa. Każdy może wklepać swoją opinię, ale nie zawsze musi być rzetelna.
 Tak samo moderator opinii może nie dać wiary w Twoje wyjaśnienia odnośnie genezy tek kontrowersyjnej opinii.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

20 minut temu, umbertoego napisał:

To jest fałszywa opinia. Opinia wystawiona, przez jakąś koleżankę sąsiadki mojej klientki. Po prostu podkłada typową świnię.

Masz chyba możliwość zamieszczenia odpowiedzi? Zasugeruj w niej, że opinia jest fałszywa od nieistniejącego klienta i że sprawa została skierowana do prawnika (kto to sprawdzi?).

Z drugiej strony zamieść trochę pozytywnych opinii, byle z kont z wieloma opiniami.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ciekawe jak wygląda kontro sąsiadki? :) Może tam też nie jest tak ładnie i może też pojawiają się opinie od nieistniejących klientów.

Ja też dostałem w jednej firmie kilka negatywnych opinii, które są wyssane z palca (akurat nie da się nie sprawdzić czy ktoś był klientem czy też nie). Odpowiedziałem, że to z pewnością pomyłka bo ......

Potem sprawiłem, że pojawiło się więcej pozytywnych opinii i tyle. Trzeba żyć. Nie tracić czasu na walkę jeżeli jest to jeden wpis, a nie cały zmasowany atak.

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

Dnia 7.07.2019 o 08:06, zgred napisał:

W przypadku opinii GMF nie ma szans się obronić przed fejkowymi opiniami. Niestety. 

Właśnie z tego powodu zamknęliśmy profil GMF Za dużo bzdurnych negatywnych komentarzy. Klient u nas nie kupował (może szukał produktu?) albo mamy komentarz odnośnie sukienek a sprzedajemy patelnie :|. Nawet telefon do google'a nie pomógł.

@umbertoego zdobądź kilka pozytywnych. Druga sprawa czytając opinie często g widać czy opinia jest prawdziwa czy w na złość/szkodę komuś wystawiona. Brat miał podobnie ze swoją firmą na FB. Jedna baba, jej córka i chyba ze 3 koleżanki sypnęły negatywami. Pozostał im tylko komentarz do tych Pań. Firma dalej ma się dobrze.

Pozdrawiam
Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności