Skocz do zawartości

Skrypt programu partnerskiego - jaki?

ar4

Rekomendowane odpowiedzi

Znając Twoje zamiłowanie do WP, to pewnie jakaś wtyczka PP by się znalazła :)
NP :

https://www.wpexplorer.com/best-affiliate-wordpress-plugins/
https://www.wpsuperstars.net/wordpress-affiliate-manager-plugins/
https://www.wpbeginner.com/showcase/10-best-affiliate-marketing-tools-and-plugins-for-wordpress/

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

OT Żartujesz chyba sobie ... Tak zdradzić WP no nie wierze :D...

Jak byś chciał Tomaszu jednak coś gotowego to skontaktuj się z  https://novacash.eu/

Nie mogę znaleźć posta na PiO z ich ofertą ale mają rozwiązaniowi do prowadzenia własnych PP.

:pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion No nie żartuję :) aby życie miało smaczek raz wordpresik raz zewnętrzaczek :)

Napisałem do nich, ale obawiam się, że ich system może za wiele informacji im przekazywać lub wymogiem może być emisja ich produktów...

Coś niezależnego raczej bym szukał...

Przed chwilą, ar4 napisał:

ale obawiam się, [...] lub wymogiem może być emisja ich produktów...

Nie, bo wynajmujże oprogramowania do stworzenia swojego PP a co w nim będziesz PP to Twój cyrk Twoje małpy im tylko bezahlen za miesiąc .

20 minut temu, ar4 napisał:

Zapłacić raz i mieć z głowy.

To zależy od skali PP. Jeśli ma być drobnicowiec, to może skryp za 200 zł z aledrogo Ci starczy.

Jeśli PP ma być z prawdziwego zdarzenie z wieloma opcjami, modułami integracjami, śledzeniem itd... To na gotowca możesz wydać 10K i więc. Do tego dochodzi Ci hosting, który obsłuży ruch liczony w dziesiątkach requestów na sekundę do analityki, gdzie bazy puchną jak jaja małolata na pierwej randce. Kolejna sprawa to bacupowanie tego => Infrastruktura.

W wypadku dzierżawy dostajesz gotowy panel admina i infrastruktura Ciebie nie interesuje.
W wypadku dzierżawy  jak PP nie wypali w plecaki powiedzmy jesteś 1K a nie 10 :gafa:

Wiec jak wszystko ma to swoje wady i zalety.

@ar4 Odpisałem Ci na wiadomość.

Są różne opcje zarówno abonamentowe, jak i kupujesz licencję, instalujesz na własnym serwerze i działasz.

Do wyboru do koloru, ale pełna licencja (najdroższa z wszystkimi funkcjami, ale nie wiem czy Ci potrzebna, raczej nie) to koszt 5000$ ale wiele w niej jest.

Najtańsza licencja która nie ma wszystkich funkcji to 890 dolarów.

EDIT: Najtańszy abonament to 499 złotych.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Czekam na maila... Jeszcze nic nie dotarło...

Ps. mimo wszystko jakaś alternatywa również by się przydała :) ktoś coś?

@Finan odpisałeś na mojego maila? Nic nie dotarło, a już minęło jakieś 15 minut...

Ps. teraz dostałem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności