Skocz do zawartości

Poczta w swojej domenie @.pl

Karoo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałbym założyć kilka konto lub aliansów pocztowych na swojej domenie zakupionej w nazwa.pl. Niestety portal umożliwia tylko 1 skrzynkę pocztową za darmo, a potrzebuje ich znacznie więcej. Proszę o linki/porady jak utworzyć kolejne poczty/aliasy. Pozdrawiam.

musisz sobie wykupić hosting/konto www, które pozwala na założenie tylu skrzynek pocztowych ile potrzebujesz (w praktyce prawie każde),

pod konto www się 'podpina' domenę - czyli trzeba zmienić DNS domeny,

skrzynki i aliasy się tworzy a panelu zarządzający kontem www,

z pytaniami zapraszam do działu pomocy/dokumentacji wybranego hostingu :)

Mam hosting w firmie tylko.to (250MB/1GB transfer), w panelu jest opcja "poczty", ale moze byc ona tylko w domenie: @nazwa.tylko.to, a zalezy mi na @nazwa.pl Druga sprawa jest to, ze łącząc się z moja domena .pl wyswietla w belce się adres tej domeny, a nie tekst jaki jest w belce na serverze... Jak zmienic napis na belce?

Po co wykupywać konto pocztowe,skoro można mieć gmail w swojej domenie.

Wczoraj się zgłosiłem i natychmiast mi udostępniono 25 kont, a chciałem 1 ;)

Trzeba tylko zmienić swoje ustawienia MX records

https://www.google.com/a/

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

W swoim cPanelu (serwer) w opcjach skrzynki pocztowej zmieniasz ustawienia MX na te, które masz opisane podczas rejestracji skrzynki w google.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

W swoim cPanelu (serwer) w opcjach skrzynki pocztowej zmieniasz ustawienia MX na te, które masz opisane podczas rejestracji skrzynki w google.

Nigdzie nie widze takiej opcji :/ Czy mozliwe, ze serwer nie pozwala na zmiane tych ustawien MX?

I co ze zmianą napisu w belce w portalu nazwa.pl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności