Skocz do zawartości

Niszowa domena od 2010 - co z nią zrobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

mam stronę w niszowej tematyce, prowadzona amatorsko od 2010, ale słabo zarabia, tzn. z Adsense wyciągnąłem przez te lata kilkaset złotych, z afiliacji (od niecałego roku) mam kilkadziesiąt. Proszę o poradę, czy powinienem się skupić na któryś narzędziach Google (Analitycs, Adsense, GSC)- jeśli tak to na czym? Czy lepiej spróbować sprzedać domenę? Chociaż na jednym portalu nie poszła za wystawioną kwotę :( Dodam, że IT zajmuje się w innych obszarach niż SEO (kiedyś robiłem strony, teraz zajmuję się dokumentacją dla bezpieczeństwa).

Będę wdzięczny za konkretne porady :)

Cześć,  jeśli chcesz się strony pozbyć to napisz na priv jej adres i oczekiwaną kwotę.

Jeśli chodzi o narzędzia to GSC, GA, Senuto i Ahrefs mogą Ci pomóc w napisaniu nowych treści lub optymalizacji tych, które już są co może skutkować zwiększeniem ruchu. Same treści, ale bez linkowania to pewnie dużo nie wzrośnie.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności