Mazzur Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Jaki polecacie system dla sklepu z Subiektem? Najważniejsza cecha to kontakt z supportem i tworzenie odpłatnie nowych potrzebnych udogodnień. Obecnie korzystamy z Vendero. Koszmar: nie ma, nie da się , będzie kiedyś. Opis kategorii z limitem do bodajże 250 znaków - idealne pod SEO ! Brak wglądu zmiany pliku htaccess. Szukam i trafiam na oferty : SOTE, sklep. Shopera odpuszczam po temacie od LEsiu. Pytanie do osób które korzystają, korzystały z tych lub innych skryptów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimek Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Z jakich przyczyn odrzucasz Shopera? Integracja tego systemu z Subiektem (rozumiem, że chodzi o GT) jest obsługiwana przez LEO, zapewniające sensowny support. multokonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzur Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Zarejestrowałeś się tutaj by spytać dlaczego odrzucam szopera? W mojej wypowiedzi jest na to odpowiedź /opinia Lesiu w innym temacie tej kategorii/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Dziękuję za zaufanie. Jeśli masz jakieś pytania to śmiało. Postaram się odpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Jeśli szukasz platformy to każda będzie miała jakieś ograniczenia. Zobacz jakie masz integracje.. na pewno jest z prestą Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzur Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Nie chcę presty. Mało stabilna i ciężka aktualizacja oraz multum dodatkowo płatnych rozszerzeń. Mam kilka sklepów na preście i na nich cały czas G wywala błędy w panelu searchGoogle. Jedyny plus presty to tanie ładne szablony, które według G są niezoptymalizowane pod komórki. Na małe sklepy wystarczy woocommerce, na duże dedykowane płatne skrypty. Testuję obecnie Sote. Lesiu z jakiego oprogramowania sklepu korzystasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Z kilku. Zadowolony jestem z CS-Cart oraz PrestaShop. To nie są aplikacje typu zainstaluj i zapomnij, ale po wielu latach pracy z różnymi aplikacjami uważam, że te 2 są warte zachodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.