Skocz do zawartości

Nie działa poczta mail

pdg12345

Rekomendowane odpowiedzi

A nie szybciej zacząć od napisania do hostingu że coś jest nie halo ?

Na ślepo strzelając może masz blokadę spamu greylist. Z nimi takie kwiaty bywają.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe Łódź. Na rynku od 1995 roku.

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Działa trzeba było dodać te rekordy MX a troche dziwny ten panel mają. Teraz mam jeszcze pytanie chodzi mi o

Rekordy Sender Policy Framework (SPF) które są używane jako środek antyspamowy. I pytanie trzeba je dodawać? one mają mnie chronić przed spamem? czy jak ja wysyłam do kogoś wiadomość mail to żeby ta wiadomość u kogoś nie lądowała do spamu ?

@Maksiulek 

Tak, z założenia mają Cię chronić przed spamem.

Filtry które Ty konfigurujesz mają działać po TWOJEJ stronie, czyli chronić Ciebie.

Nie ma opcji aby skonfigurować wysłanie maila tak, że masz 100% pewności że Twoja wiadomość nigdy nie wyląduje u kogoś w spamie. Można spróbować przechytrzyć filtry ogólnodostępne, jednak nie wiesz czy ktoś nie ma jakiś dodatkowych reguł filtrowania u siebie.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe Łódź. Na rynku od 1995 roku.

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności