Skocz do zawartości

Zmień ID kategorii dla określonych ID wpisów

mojeprogramy.com

Rekomendowane odpowiedzi

Mam ID wpisów oraz ID kategorii do jakich powinny należeć

Gdy używam poniższego kodu:

INSERT INTO `wp_term_relationships` (`object_id`, `term_taxonomy_id`) VALUES (4395, 231);
INSERT INTO `wp_term_relationships` (`object_id`, `term_taxonomy_id`) VALUES (4403, 236);
INSERT INTO `wp_term_relationships` (`object_id`, `term_taxonomy_id`) VALUES (4404, 236);

zmienia mi tylko pierwszy wpis a później mam:

INSERT INTO `wp_term_relationships` (`object_id`, `term_taxonomy_id`) VALUES (4395, 231)
MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja

#1062 - Powtórzone wystąpienie '4395-231' dla klucza 'PRIMARY'

Wiem, z komunikatu że wartość już istnieje i nie chce dlatego dalej zmieniać

ale UPDATE tez nie pomaga

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

UPDATE `wp_term_relationships` SET `term_taxonomy_id` = '61' WHERE `wp_term_relationships`.`object_id` = 114 AND `wp_term_relationships`.`term_taxonomy_id` = 222;

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności