Skocz do zawartości

Kolejny konflikt w polskim SEO

Kazur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

przecież to normalna kampania PR:

- Szook ogłasza: "Odchodzę" (po raz trzeci chyba)

- Kazur zaprasza na audycję z Szookiem: "Może być kontrowersyjnie"

- Kazur obwieszcza konflikt w branży

co bedzie jutro i za tydzień? zawczasu sprawdzajcie lodówki...

ee tam konflikt takie konflikty są na porządku dziennym w TOP 3 na silniejszych frazach ale Szooka tam nie uświadczysz ;):)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ale prawnie to ujmujac moze byc klopot za wykorzystanie wizerunku i za znieslawienie

Czyli jak sobie ściągnę zdjęcie Leppera z Imageshack na swoją stronę to znaczy, że zniesławiłem Leppera ?

Chciałbym zauważyć, że te fotki już krążą od 2 dni w sieci, to tak jakby Kononowicz skarżył YouTube za obrazę.

Zrobiło się wielkie halo, bo Kill znalazł fotkę :D

Zaraz ja sobie wkleję u siebie na pulpicie, mam nadzieję, że mnie nie zamkną.

EDIT : Szooku to cwaniak, liczy na naturalny przyrost linków z gorącego tematu :D

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Witam,

widząc iż poruszacie bardzo gorąco temat mojej osoby.

Wypowiem się krótko.

Beerbant - nie jestes osobą która powinna co kolwiek mówic - ja na twoim miejscu po ostanim poście jaki był na twój temat wstydziłbym się jeszcze wypowiadać ! i mówić że jesteś w top 3.

Zauważ że nie znajdziesz nigdzie mojej oferty na SEO więc nie widze konieczności bycia w top3.

Tak więc nie mów o tym czy ktoś mówi jako teoretyk czy praktyk. Bo ostatni wątek który dotyczył twojej działalności był na tyle żenujący iż dla mnie tacy ludzie mogą tylko pisać i atakować. Ja poprostu bym się wstydził.

Moje odejście z forum to fakt o którym ty nie masz bladego pojęcia - a masa częśc ludzi zna - natomiast zaczełem się wstydzić że pisze na tym samym forum gdzie człowiek wobec którego są kierowane tak poważne oskrażenia jakie były wobec ciebie i jak pies z podkulonym ogonem prosiłeś o skasowanie wątku,

wierz mi - ten temat znam w 100% - więc wstydź się profesjonalnie wykonujący usługi teame.

Co do reszty - dziwie się że tak bardzo Was bez mojej obecności bulwersuje moja osoba, że ktoś mówi iż coś reklamuje. Co gdzie ? w którym miejscu?.

To forum dawno stało się miejscem obrazy i wstydu.

Dziwie się że poświeciłem te kilka znaków żeby odpisać co nie którym tutaj osobą bo mam naprawdę ważniejsze sprawy.

Więc beer daruj sobie przytyki do mnie wszelkiego rodzaju bo myśle że forumowicze jeszcze nie zapomnieli jaki z ciebie mega profesjonalistą. Super że oddałeś kase - chociaż tyle mogłem tej osobie pomoc.

Co do audycji ciesze się iż ona spodowodała taki odzew bo i miała.

Co do zdjęć - uważam że nie brak mi poczucia humoru ale wiem czy chcę by akurat taki wielki klan jak killbill i spółka operowali zdjęciami bez wyraźnej zgody autora.

Dziwie się że tak wielu rozsądnych tutaj ludzi przyłacza się do tej jechanki na ludzi którzy tak naprawde wyrazili swoją opinie jedynie co do tego co sie robi z ich wizerunkiem.

Dziwie śe takze że nie zastanowili się z kim tak krzyczą.

Bo ja wolałbym ten krzyk podnosić ale nie w takim towarzystwie.

pozdrawiam

Mariusz

liczę że moje następne audycje będą równie gorące i dodadzą Wam okazji do malunków, obraz i pokazania swoich prawidziwych możliwości.

a pooowitać pooowitać , wielki powrót ?? :D a co do Twoich nerwic to na priv mogę Ci poradzić jak zwalczać ciśnienie ;) i pare metod na odstresowanie tudzież na podchodzenie do niektórych tematów na loozie ;)

P.S.

Szooczku na przyszłość w Krakowie nie pij tyle piwa

bo klimat tam nie sprzyja robieniu i wymyslaniu afer ;)

Cmokasek w pupasek :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Grafika jest hostowana na serwerze Killa.

Kill się podpisał na jednej z nich.

Lepper jest osobą publiczną.

Chciałbym zauważyć, że te fotki już krążą od 2 dni w sieci

Hmm czyzbyś Ty je tam umieścił :D, bo GYM nie wskazuje że gdzieś znajduje się odniesienie do tej stronki. Więc jak nie Ty, to któryś z Twoich znajomych z życia/netu etc...

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Czyli jak sobie ściągnę zdjęcie Leppera z Imageshack na swoją stronę to znaczy, że zniesławiłem Leppera ?

Dokładnie tak. O emerycie który wysyłał fotki o prezydencie Kaczyńskim nie słyszałeś?

Wg. mnie jest to zazdrość i nie ma się czym przejmować, fotki nie są tak starszne ale napewno niechciałbym się na podobnych widziec, jak i zapewne 99% tego forum.

Pozdrawiam

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

ot zabawna fotka i tyle. robicie z igły widły :D kiedyś były głupie toplisty domainsa, blogi wujków wyków ;), Prawie jak PiO, karykatury Zerocool i parę innych akcji i nikt z tego nie robił AFERY.

Kazur chcesz szukać afer to zapisz się do PiSu :D

Jak nic trzeba powołać komisje śledczą :D

Grafika jest hostowana na serwerze Killa.

Zauważ, że są przerobione :D Kill siebie tam gdzieś wpisał, ale oryginał zassany jest Imageshack.

Hmm czyzbyś Ty je tam umieścił

Ja takich kiepskich fotomontaży nie robię. :D

Zauważ, że są przerobione smile.gif Kill siebie tam gdzieś wpisał, ale oryginał zassany jest Imageshack.

Druga fotka tak, a pierwsza gdzie? :D

Ja takich kiepskich fotomontaży nie robię. unsure.gif

Pewnie zrobiłeś taki jeden dla niepoznaki :D

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

a pierwsza gdzie

Tego już nie wiem :D

Pewnie zrobiłeś taki jeden dla niepoznaki

Eeee tam, ja Szooka tylko raz namalowałem :Dlink

ehh, Panowie robicie aferę z niczego. Panowie się pokłócili to ich sprawa, niech się sądzą jesli taka jest wola Szooka. Wywiad w radio wysłuchałem do końca a to znaczy że musiał mi się podobać. Dzięki Tomek i Mariusz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności