Skocz do zawartości

Insane.pl

kakalaka

Rekomendowane odpowiedzi

Szczytem hostingu to to nie jest moim zdaniem stosowane tam sa pewne polsrodki, ale moze beda ci sie podobaly np. nie mozna utworzyc adresu w swojej domenie i do tego daja aliasy co jest zenujace ... panel siest taki sobie. Jesli chodzi o support nie ma innego niz przez e-mail bo wlasciciel jest zdania, ze klienci go nie nie chca. Czasami bywa tak, ze nie ma odpowiedzi na maila w ciagu kilku dni, a nawet tygodni ... z reguly jednak trwa to najmniej kilka godzin. Zapytania do supportu ze strony z forma pozostawiaja wiele do zyczenia. Serwery hostingu znajduja sie poza polska.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Jestem ciekaw opinii na temat firmy www. insane.pl . Może ktoś korzysta z ich usług? Mam stronki w Ruby i oni jako jedni z niewielu na Polskim rynku oferują hosta z obsługą Ruby ego. Pozdro

Nie wiem zupelnie jaka maja jakosc uslug, nie czytalem tez za wielu opinii o nich (a jak juz to raczej dobre) ale wiem ze do hostingu maja dobre podejscie i jest to raczej firma powazna. Na tyle ile wiem moge smialo polecic!

pozdr.

• 7 miesięcy temu...
Szczytem hostingu to to nie jest moim zdaniem stosowane tam sa pewne polsrodki, ale moze beda ci sie podobaly np. nie mozna utworzyc adresu w swojej domenie i do tego daja aliasy co jest zenujace ...

Wydaje mi się, że mylisz pojecia. Konta e-mail natywnie mogą byc przechowywane w systemie w różnych formach, np. tak jak u nas jako fizyczne konta o jakiejśtam nazwie albo w bazie mysql albo na kilka jeszcze innych sposobów. Nie ma czegoś takiego jak "utworzenie konta w domenie" z punktu widzenia systemu.

U nas do każdego załozonego konta pocztowego można przypisać dowolna ilość adresów pocztowych w posiadanych domenach, natywny login jest używany wyłącznie do konfiguracji klienta e-mail czy logowania do webmaila. Trochę niefortunnie nazwaliśmy te adresy "aliasami" w pierwszej wersji panelu (obecnie jest już to zmienione) jednak pod względem technicznym nie różni się to niczym od rozwiązań, które stosują inne firmy. Przykładowo np. w home.pl skrzynka o adresie login@domena.pl istnieje także jako login.domena@home.pl i jest to zapewne właśnie jej adres natywny.

INSANE - doradztwo, aplikacje bazodanowe, witryny internetowe

Nie ma to jak po prostu odświerzenie tematu o swoim hostingu :D

Tylko, że czasem może się to skończyć antyreklamą, tak jak w przypadku tani-hosting.net

Nakładka na Windows - zmień za darmo wygląd swojego systemu operacyjnego.

(Obrazek avatar chroniony prawami autorskimi)

W wolnej chili, jeżeli masz temat, na który chcesz pisać, możesz napisać ciekawy artykuł lub reklamę tekstową w biuletynie informacyjnym poświęconym publikowaniu opinii oraz oferującym darmową reklamę z odnośnikami w treści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności