Skocz do zawartości

Servus, czyli Cześć i Czołem.. :)

roco

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! :D

Jestem roco spoco.. hehe i Siemka Wszystkim :D

..i jestem Tu, ponieważ ..poczułem się zaproszony, czytając pewien post na moim Forum SE..

@MichałM napisał:

Jeżeli chcecie porozmawiać więcej na temat pozycjonowanie i optymalizacji, to zapraszam na moje nowe forum https://www.forum.optymalizacja.com

Jest narazie puste, ale mam nadzieję że się rozkręci (dzisiaj je otworzyłem).

Zrobiłem to forum z powodu wielkiego zainteresowania tym "jak on to zrobił". Sporo ludzi się ze mną skontaktowało, pytając o to, więc teraz jest forum poświęcone właśnie temu.

Niedawno zostałem Webmasterem.., może to wielkie słowo, ale dokładam starań, żeby zarobić nań..

Interesuje się pozycjonowaniem w szerokim tego słowa znaczeniu, ale również pod kątem tworzonych stronek..

Coś o mnie?

..brzydzę się leniuchów, hipokrytów, czy innych zakłamańców.., trolli, i olewki innych.. ale ponadto dobrze sie czuję i wsio ze mną in Ordnung hehe

Ponadto, jestem bardzo uprzejmym facetem, ale jednocześnie bezpośrednim i zawsze bez pardonu mówię co myślę.., nawet pewien mój znajomy, po "rozmowach" hehe ze mną - wpisał sobie w sygnaturkę: "..kto prawdę mówi, ten burzy spokój..' hehe to jakby z leczka o mnie..

Zaznaczam jednak, iż jestem Gentelmanem i mam zamiar przestrzegać wszelkich praw i zasad, panujących na Tym Forum! I wszystkich bardzo proszę.., - jeśli poczujesz się dotknięty/ta lub urażony/na moją wypowiedzią, to proszę zanim zaczną Cię nachodzić czarne myśli, to napisz o tym, bowiem nie jest w moich zwyczajach, ani nie leży w moim charakterze - obrażanie kogokolwiek.. na tym Świecie

Napisałem to będąc pełni świadomy, iż zawsze można będzie się odnieść do moich słów..

Pozdrówka dla wszystkich ;)

roco

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności