Skocz do zawartości

korekta.org ocenicie? :) pliss

roco

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! :D

Jestem świeżasem, tzn. Webmasterem, ale niedawno skończyłem Akademięwww..

Napisałem stronkę w xhtml'u dla Stowarzyszenia non-profit.. Zrobiłem to pod kątem mojej ewentualnej pracy dyplomowej..

Chciałbym poddać ją Waszej ocenie, jednak, zanim klikniecie w linka....

- Może Was zaskoczyć wygląd tej strony.. Stronka pisana jest pod Stowarzyszenie, (dopiero co powstałe..), i głównym założeniem było; poza oczywiście wymogiem, że Stowarzyszenie musi mieć stronę www, więc strona miała być "domkiem", taka integrą dla jej członków.. Chodziło o zawarcie jak największej symboliki, jednocześnie ..nie strasząc odwiedzających..

Podszedłem do tematu jako koder, ponieważ proponowane layouty były kontrowersyjne.

Napisałem jajpierw mechanizm strony, jej motorykę.., później zamieściłem treść, a na końcu "ubranko"..

Gryzie się to z moim spojrzeniem na współczesne strony.., brakuje mi tam grafy i gradientów, flasha itp.., mam stresa bo obawiam się, że mnie wyśmieją w Akademii..

Postarałem się, w granicach rozsądku, zamieścić tam jak najwięcej symboliki..

Chodzi mi o to, że nie można patrzeć na tę stronę inaczej - niż poprzez jej symbolikę i to czemu miała służyć.., oraz dla kogo była pisana..

No dobra nie męczę Was dłużej.. i proszę o uczciwy i najwyższy wymiar kary..

korekta.org

Zaznaczam, że ci dla których pisałem są bardzo happy.. z wygladu itp.., ale ja mam z tym problem.. :D

Zależy mi również na wypozycjonowaniu powyższej strony.. Nie wypełniłem jeszcze metaznaczników, choć mam juz listę kluczowych słów, około 1000.. Po prostu bawiłem się różnymi narzędziami do analizy słów zawartych w samej treści strony.., będzie ciężko, ale muszę w końcu zamieścić te słowa..

Oczywiście dodać do google i 5 polskich wyszukiwarek, później to juz tylko codzienne dopisywanie, do katalogów.. Przynajmniej tak mi się wydaje..

Proszę looknijcie na tę stronkę i bądźcie szczodrzy w opinie.. nalegam ;)

Pozdrawiam serdecznie ;)

roco

chyba zjade, ale chciales szczera opinie:

1. stronka wyglada jak moja pierwsza zrobiona w 1998 roku.. czyli az odstrasza grafika

2. przykro mi ale nie moge odczytac tej "symboliki".. trudno mi jest ogarnac o co w tym chodzi

3. za duzo duzych jpg, zamiast tego moglabyc ew. tabelka z tlem i text w divie..

4. odrzuca...

ps. co to jest ta "Akademia www"?

Forum Młodych .. :)

Walczę, aby wiedzieć więcej o seo ;)

2009-03 Powracam do walki :P

No cóż dałem im do wyboru setkę layoutów.. z PS'a i Flasha.. Ale tylko to do nich przemówiło.. Ja też mam inny smak..

Szkółka, do której chodziłem nazywa się Akademia www, a ja dopiero zaczynam..

Czy poza "masakra. 1997 powered." otrzymam jeszcze jakies twórcze opinie?

Zrozumcie.. Jak idziecie do KFC, to co widzicie na szyldzie? Ano wielkie kartonowe wiadro z kawałkami kurczaka, kole w kartonowym kubku i gościa w okularach.. To samo tyczy się wszystkich innych grup Ludzi, którzy chcąc się personifikować z daną organizacją i sobą nawzajem, to są przeróżne gadżety i stosują symbolikę i w ogóle są inni niż reszta i o to chodzi.. o inność o nietuzinkowość..

Przecież nie pisałem strony dla jakiejś firmy, sklepu itp..

Więc jesli to miałeś na uwadze, zanim to napisałeś - to wielki szacuneczek Wodzu dla twojej wiedzy..

:D

roco

EDITa:

Zajmuje się webmasterką od połowy 2003, a ta akademia, to ..tzw. wiedza w pigółce - tips&triks

I dzięx za opinię...

Mam nadzieję, że ktoś sporzy na tę stronę w szerszym aspekcie..

BTW. Z ramek zrezygnowałem na rzecz div'ów

normanos to uwzglednil, w "jezus maria.. jaka akademie www? ślepców?" :D

chciales szczera wypowiedz. co mozemy Ci powiedziec? na pierwszy rzut oka strona wyglada archaicznie, jest brzydka, nie widac symboliki..

a ta szkolka "akademia www" brzmi jak jakas sekta...

edyta: sorry ale nie potrafie chyba nic o tym pozytywnego powiedziec :D

Forum Młodych .. :)

Walczę, aby wiedzieć więcej o seo ;)

2009-03 Powracam do walki :P

Ależ jestem bardzo wdzięczny! :D

Mam zgryzotę, ponieważ gryzie się to również z moim pojmowaniem: "współczesnych stron", niestety nie miałem wyboru, jednak strona jest tak napisana, że zaledwie w jedną minutę można kompletnie pozmieniać wszystkie skórki.. Tylko ..nie dadzą sobie odebrać głównego tła.., te cegły, może.. ulegną wymianie.., dechy Mahoniowe dechy ze złotymi napisami, (tak wygladają wszystkie drzwi w ich "domku", musza pozostać.., baner będzie ruchomy, jednak w głupim gifie, zamiast we flashu.. Czcionka musi pozostać niebieska i taka olbrzymia, bo to Ludzie gł. po 50.. Menu musi być również na desce i pozostać "spławikiem".. Nie dziwcie sie, że proszę o ocenę.. nie mogę na to spokojnie patrzeć, nie mówiąc już o tym, ze muszę ich wypozycjonować..

Akademia ... to nazwa, spytaj okoolarnicy..

Dzięki i cześć :D

roco

Dobór kolorów fatalny, całość jest po prostu brzydka, niechlujnie skodowana, menu lata mi, nie wiem po jaką cholerę, po co niektore podstrony otwieraja sie w nowym oknie? Czemu nie ma w skrocie napisanego czym sie zajmuje organizacja?

Dlaczego to jest tak brzydkie?!

tak po dłuższej chwili dochodzę do wniosku, że być może mamy do czynienia z prowokacją wrogiego układu, wymierzoną w naszą małą społeczność!

Właściwie to nie wiem od czego zacząć.

Zdecydowanie mogłeś spróbować obronić inny z tej setki layout'ów, bo strona jest bardzo kiepska.

Możnaby się rozpisać o kiepskim połączeniu kolorów, brzydkich tłach itd. itp. tylko po co?

Padają tutaj daty 1997, 1998 - muszę się z tym zgodzić.

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

to gdzie ten rzeczony xhtml sie ukrywa? xhtml ma troszeczke inny mime type - application/xthml + xml, a nie text/html

- zegarek i kalendarz - wypelniacz tresci, czy pelnia jakas uzyteczna funkcje?

- obracajacy sie symbol at jest super, przypominaja mi sie czasy dostepu do internetu przez modem za jedyne 5zl/godzine ~ 1998 rok

- kontakt? czasami sie przydaje

- in kontakt - jestesmy jeszcze w Polsce i poslugujemy sie jez. polskim czy moze strona skierowana jest na uzytkownikow poslugujacych sie jez. angielskim?

- brak html'owych naglowkow, menu to lista ul linkow, brak paragrafow

- naprawde macie w statystykach odwiedzin nn4, czy moze skrypt js wstawiony, bo sie da go wstawic?

- <h2><b><big>...</big></b></h2> ? mozesz napisac wlasnymi slowami, co chciales osiagnac?

+ za klikalne logo, ktore przenosi do strony glownej

..może małe podsumowanko..? ;)

Widzę, że ta strona hehe "retro", Was poruszyła.. Jest nie podobna do niczego co dziś można zobaczyć w necie.., ale jeśli się mylę, to proszę uprzejmie o przykłady..

Tak więc, widać że Was to poruszyło, lub zaskoczyło.., nawet, jeśli - rozmiarem siermięgi.., to w jakiś sposób jest ona oryginalna i nie wzorowana ..hmm na czymkolwiek.. Zapewniam Was, że zleceniodawcom właśnie o to chodziło, są bardzo happy i już poleciały listy dziękczynne podpisane, przez cały zarząd do mojej budy.., tylko, że ja się jeszcze nie zdecydowałem, czy będzie ta strona tematem mojej pracy.. Co dziwniejsze, nie ma w śród tych Ludzi ani jednego, który chociaż puścił by baka.., że coś nie tak.. i nie chodzi tu bynajmniej, o to - na czym kto się zna.. To głównie mi się nie podoba!, nawet poinformowałem ich wprost; że strzelają mi obciach tą swoją stroną.. Jedyne co mógłbym wynegocjować, to zmianę tych cegieł.., ponieważ występuje problem z unieruchomieniem tła pod tym głupkiem IE.., miały napisy przesuwać się po murze, a nie iść razem z nim...

Niestety działa pod każdą przeglądarką, tylko nie pod IE. A zastosowałem w stylach: {background-attachment: fixed;} i niestety, jak się okazuje, - moja wiedza jest jednak uboga, bo nie potrafię sobie z tym problemem poradzić..

Może ..grzeczność nakazuje.., jakoś odnieść się do tych wszystkich opinii..

Przede wszystkim prosiłem Was o określenie, poziomu siermięgi w wyglądzie.., co do kodu to jestem go pewien.. Oczywiście będą mi drogie wszelkie uwagi.., mogłem coś przeoczyć, zastosować mylnie jakąś metodę, lub skrypt.. mogłem zasadzić babola, wszak nikt nie jest doskonały, ale w kwestii kodu, jeśli będziecie tak mili i zaszczycicie mnie swoimi opiniami, to bardzo proszę - ze wskazaniem na konkretny przykład, kawałek kodu lub definicje..

@w3master

Cieszę się, że również Webmaster zabrał głos w kwestii mojej strony, bo reszta jak mniemam to Designer'zy..

to gdzie ten rzeczony xhtml sie ukrywa? xhtml ma troszeczke inny mime type - application/xthml + xml, a nie text/html

..no cóż.. wszystko pisałem w PidPadzie, który podświetla tylko składnię i najpierw napisałem w html'u, dopiero kiedy wszystkie strony zunifikowałem i powiązałem ze sobą, - przepisałem na xhtml.., co nie oznacza że nie masz racji, bo ja masz.. Ale to taki ..myk.. głównie pod IE, który tylko "mówi", że moze wszystkie typy mime wyświetlić, podczas, kiedy to nieprawda.. Zostawiłem to dla IE, ponieważ miąchałem skryptami, i w ogóle ciągłe zmiany.., niektóre "rzeczy" nie chciały się wyświetlać poprawnie pod IE, a ponadto musiałem dokonywać prezentacji, a oni wszyscy jadą na IE.., co nie znaczy, że kiedy będzie juz ..ostatecznie.., to nie zmienię..

- zegarek i kalendarz - wypelniacz tresci, czy pelnia jakas uzyteczna funkcje?

- obracajacy sie symbol at jest super, przypominaja mi sie czasy dostepu do internetu przez modem za jedyne 5zl/godzine ~ 1998 rok

Tak! Zegarek i kalendarz, pełnią 2 funkcje: są dla nich potrzebne dla tych info, (czuja się jak w biurze..), poza tym ma wypełnić treść, ponieważ "decha" w menu ma taka być (!), miała być dłuższa, ale nie mieściła się w ich laptopach..

Obracający się symbol.. No .. mogę powiedzieć tylko - trudno.. i zwiesić ze smutkiem głowę..

Osobiście wolę, po pierwsze - kiedy "skrzynka" na eMaila jest oczywiscie mini graficzką, ale statyczną max ~500Bajtów.. A po drugie, - kiedy na wszystkich stronach jest takie same.. żeby nie straszyć odwiedzających..

W obu wypadkach; przeszkadzajki na desce i skrzynka eMail - nie miałem na to żadnego wpływu.., w kwestii skrzynki mimo, iż pokazali mi paręnaście, (wszystkie ruchome), grafik, to i tak wybrali później ..aktualne..

W kwestii "Kontaktu".. na pewno się przydaje, jednak są w przeprowadzkach i musi wystarczyć eMail..

Zresztą, chcieli, żeby te wszystkie namiary i kontakty, były spięte na jednej stronie, ale i tak jest więcej.., bo są "Odziały" i np. "Doradcy"

Jeszcze był wcześniej zarzut, że za mało o nich na pierwszej stronie.., otóż oni mieli więcej do powiedzenia i woleli dać na to całą podstronę - "Misja", która jest 2 linkiem w menu.. zresztą rozpisali się dalej w na podstronie "Geneza"..

- in kontakt - jestesmy jeszcze w Polsce i poslugujemy sie jez. polskim czy moze strona skierowana jest na uzytkownikow poslugujacych sie jez. angielskim?

Sorka, ale tam jest: "In KOREKTA" - masz rację i strona jest skierowana do "widowni" PL

Ale chciałbym wytłumaczyć, to celowe działanie.. Myślę zresztą, że inni naprawdę bardziej przeginają..

To moja inicjatywa i jednocześnie sukces.., ponieważ udało mi się zwalczyć w menu - "trzykropka", "myślniki" i "cudzysłowy".. Ale gdyby nie było to obciachem, a dla mnie jest.., to chcąc coś zrobić w tej kwestii mógłbym jedynie zawrzeć te 2 słowa w "", no ale to obciach.. Ponadto chyba lepiej jest z oczywistych powodów.., np. wyglad i miejsce w menu, żeby było takjakjest niż: "Działy Wewnętrzne Stow. Korekty... bla bla" Wiem, że to tylko półśrodek, ale to było najlepsze co mogłem zrobić, żeby nie pochrzanić całości.., a im to sie tak spodobało..

- naprawde macie w statystykach odwiedzin nn4, czy moze skrypt js wstawiony, bo sie da go wstawic?

To kawałek JS z edenet.pl, licznik jest ustawiony tylko na zliczanie unikalnych kliknięć, inaczej mówiąc ma ochronę na IP i liczy naprawdę OK. Dlaczego tak dużo, choć dopiero strona wisi od kilku dni? Otóż. ..tworzę ja od 3 tygodni.., bo ciągle zmiany i przychodza nowe info itp... Powiesiłem to u siebie na Neo, a oni tam ciągle byli.. hehe Pisaliście kiedyś stronę, żeby klient widział każdy wasz ruch, nawet najmniejszą zmianę? Czułem się jak w ukrytej kamerze, nie dość tego leciało do mnie po kilka eMaili z uwagami brr myślę nawet, że moje opanowanie, jest godne naśladowania..

- <h2><b><big>...</big></b></h2> ? mozesz napisac wlasnymi slowami, co chciales osiagnac?

No tak.. Bracie.. poszedłem na łatwiznę.. Wiem, że to trzeba obrobić stylami, wspólnie i ładować przez klasę

To wynik ciągłych zmian i wszelkich możliwych modyfikacji tekstu.. Tak było mi łatwiej i nie jest to błąd.., po prostu ..tak sie nie robi..

OK, ale jak zadałeś sobie trochę trudu, to możesz zobaczyć, ofkors nie patrząc na grafę.., że cały kod na wszystkich 29 stronach jest pisany "ręcznie" i wg arkanów aktualnej(!) sztuki webmasterskiej..

Bardzo jestem wdzięczny oczywiście, za uwagi również w kwestii kodu strony.., chciałbym żeby było wszystko perfect... Przyznam się do wszystkich błędów i je natychmiast poprawię - wychwalając jednocześnie tego, kto je odkrył..

.. i dzięki za tego +, zawsze to coś.. ;)

Edit: sorka uleciało mi.. Co do Pargrafów <p>, to jak byś spiął to menu? Pojedyncze linki, czy całość, w każdym wypadku - koszmarnie sie rozjeżdża ...

Co do powyższych krytyk..

Właściwie, to rozmawiamy o gustach.. i krytykę zbiera w tym momencie mój zleceniodawca...

Ma oczywiście swoją godność, i takich przypadków więcej nie będzie.. Poprostu zrezygnuje, nawet gdybym miał dostać za ..takie cudo dyszkę klocków.., zrobiłem to na prośbę Przyjaciela i nie mogę się wycofać..

@Belze

1. stronka wyglada jak moja pierwsza zrobiona w 1998 roku.. czyli az odstrasza grafika

2. przykro mi ale nie moge odczytac tej "symboliki".. trudno mi jest ogarnac o co w tym chodzi

3. za duzo duzych jpg, zamiast tego moglabyc ew. tabelka z tlem i text w divie..

4. odrzuca...

1. No właśnie Ty kiedyś też zaczynałeś..?

2. Oni ..hehe też dopiero zaczynają, ale w tych dechach niby ma być solidność, jakaś powaga, ..może megalomaństwo..

3. Grafiki odchudziłem o przeszło 60%, dalej się zamazuje, szczególnie Statut.. Wiem, że siermięga i nie żeby mi weny brakowało.. po prostu nie idzie niczego wynegocjować..

Co do tabelek.. To proszę nie podważaj mojej wiary w Twoją wiedzę.. Oczywiście tak zrobiłem na początku i kiedy doprowadziłem do tego, że było faktycznie jedno nad drugim.., to podczas ładowania wyglądało naprawdę koszmarnie.., ponadto ni chcieli żeby ktoś im ukradł tę deskę.. Sama deche z papirusem zrobiłem sam.., i robiłem ja 2 dni.. no cóz nie jestem jeszcze Mastacha Grafik.. Ale jestem dumny jak zarąbiście mi wyszła, jak również z tego faktu, że sam ją wykonałem.. Chcą nawet wydrukować i powiesić w gabinecie Prezesa.. Uważam, że to dobry początek, żeby tych symboli jakoś przybyło.. Ponadto w tej pracy powiedziałem tabelkom stanowcze - won!

4. No dobra!, ale przy okazji nie intryguje? nie zaskakuje? Ja wiem.. są silne skojarzenia z zeszłym Millenium, ale czy nie sadzisz, że taki remake w stylu retro może być dość ciekawy w swej nietuzinkowości?

Czy jest be.. bo jest inny niż to co znasz? Kicz też bywa ładny i ma mnóstwo zwolenników.., nawet kiedy jest brzydki niczym "noc paźdiernikowa" o ..sorka za politykę

normanos to uwzglednil, w "jezus maria.. jaka akademie www? ślepców?" biggrin.gif

chciales szczera wypowiedz. co mozemy Ci powiedziec? na pierwszy rzut oka strona wyglada archaicznie, jest brzydka, nie widac symboliki..

hmm Przede wszystkim chciałem szczerej ale i konstruktywnej opinii / krytyki! a nie, żeby się na mnie wyrzygiwano..

Symbolikę widzą moi zleceniodawcy.., po za tym jaka symbolika, kiedy dopiero zaczęli.. Miałem im wytworzyć symbole ideologiczne? hehe naprawdę zrobiłem co mogłem w tej sytuacji.. gdyby to był np. "zespół hitler jugen" to nie miałbym problemów.. A tu co znak "skarbonki" "Dajcie dla biednych" to szlachetne cele, ale gdzie symbolika.. nie było za wiele możliwości, ale proszę "narysuj" cokolwiek, co mogłoby nim być.. Bo chyba nie ich logo "na kolanie robione" i nie przeze mnie..? Logo jest wyjątkowo nie ustawne, a jeszcze nie dość że nie za piękne, czy zbyt udane, to miałem zrobić tak, żeby było je widać wszędzie na stronach na których jest menu.. Chyba lepiej, że było tylko jedno logo na jedna stronę niż bym miał wszystko wytapetować tym logiem,..? Może jakieś połączenie biednych i euro? ..

Co do tego Twojego kłota, z @normanosem w środku, to chyba na to nie zasłużył..

I co to miało być? rzygowiny czy bąk sieciowy? A może element "fali" - .."mnie ktoś kiedyś obrzygał, to teraz ja.. Ale chyba swojej wiedzy nie wyssał z mlekiem Matki? ..bo nawet gdyby tak było, to zamiast na Forum pisałby książki.., Może jest jakimś Mastachą np. od php'a, może sam napisał tego WordPressa, na którym prowadzi swojego bloga? Nie chodzi to o mnie, o to że zaczynam.. ja jestem wstanie znieść konstruktywna krytykę pod Swoim adresem.., choć z drugiej strony dlaczego @normanos miałby być w tej kwestii normatywem? Mam to sądzić po ilości napisanych postów.. hehe to byłoby śmieszne.. ale jeśli mieli byśmy przeliczyć słowa, to niedługo go dogonię.. Ma swoim blogu motto: ""Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem" ..może powinienem spojrzeć na te jego wypowiedź poprzez pryzmat jego słów? Więc nie o mnie chodzi, bo mi tam rybka, choć jestem wdzięczny za wszelkie opinie! Ale o to, że obraził swoją nieprzemyślana, bądź niefortunną wypowiedzią - moja budę.. Ale tak naprawdę bardzo wątpię, żeby dorastał w swej wiedzy moim wykładowcom.. Poznałem naprawdę świetnych grafików, Ludzi od wszelkich języków webowych, poznałem równiez naprawdę świetnych "skryptologów" - Gościa do JavaScript i Dziewczynę od PHP.. Uważają oni, że CMS, to obraza własnej twórczości i sami piszą takie "rzeczy".. i to ich głównie uważam za Mastachów.., mimo, ze poznałem naprawdę wielu Ludzi ze Świata Webmasterki, to Ci Ludzie, z pewnością po stokroć bardziej zasługują na mój szacunek i wzór do naśladowania.. Ponadto P. @normanos nie okazał się btw. Gentelmanem.. OK nie musiał, ale kulturki też zabrakło..

@No More Google

Zdecydowanie mogłeś spróbować obronić inny z tej setki layout'ów, bo strona jest bardzo kiepska.

Możnaby się rozpisać o kiepskim połączeniu kolorów, brzydkich tłach itd. itp. tylko po co?

Padają tutaj daty 1997, 1998 - muszę się z tym zgodzić.

..próbowałem, twierdziłem nawet, że te rozwiązania strzelają mi permanentny obciach i że to odwiedzającym ma sie podobać.. Ponadto nie mów mi, że strona jest kiepska, bo się nie zgodzę, ale zakładam, że chciałeś powiedzieć: "..bo strona kiepsko wygląda, ma kiepską grafę i styl" OK. zgadzam się z Tobą, ale na razie mógłbym zmienić jedynie tło - cegły, czy mógłbyś zaproponować coś w zamian, oczywiście reszta niestety zostaje..?

Ponadto piszesz, że można sie tu rozpisywać.. o kiepskich kiepskich... bla.. Ano po to, bo właśnie o to chodziło, bardzo chciałbym coś zmienić i po pomoc Tu przyszedłem..., właśnie w wyglądzie.., głównie..

Co do dat, to zalecałbym ostrożność.., oczywiście rozumiem, że dokładnie pamiętasz jak wtedy wyglądały strony?, bo ja pamiętam i wnioskuje, że to taka przenośnia, mająca mówić, że "trąci myszką".. "stara szafą".. Ale wtedy nie było xhtml'a..

@Stefan

Dlaczego to jest tak brzydkie?!

Za to stwierdzenie masz punkta, czy plusa +

Dobór kolorów fatalny, całość jest po prostu brzydka, niechlujnie skodowana, menu lata mi, nie wiem po jaką cholerę, po co niektore podstrony otwieraja sie w nowym oknie? Czemu nie ma w skrocie napisanego czym sie zajmuje organizacja?

..nie ma "w skrócie" bo dali rozwinięcie w "Misja" i "Geneza", a w skrócie nie oddawałoby "prawdy o nich" :)

Wcześniej wszystko się otwierało w nowym oknie, ale przegłosowałem ich argumentami, jednak "Deklaracja" i "Statut" Musza się odpalać w nowych oknach.. Taki miałem wymóg zleceniodawcy.. a menu lata po to, żebyś zawsze mógł popatrzeć na ich logo i miał menu pod ręka, nie kręcąc mychą..

Co do "latania Ci menu" i "niechlujnie skodowana" to Sorry @Stefan, ale widzę dwie możliwości w ocenie, wybierz sobie któraś..: Albo jesteś złośliwym hipokrytą, albo z Ciebie taki Webmaster, jak nie przymierzając z "koziej d.upy trąba..", bo gdybyś był nim, to zadałbyś sobie trochę trudu i podejrzał kod.., ale tego nie zrobiłeś! Za to jak wielu miejscach Tego Forum zachowujesz sie jak zblazowany mamlas-pipek, ale OK. wybacz mi Stef poniosło mnie trochę.. Tym niemniej BTW. Twojej "diagnozy".. pozwolę sobie ją podsumować pewnym kłote..:

... Szanowny Panie!

Siedzę w najbardziej ustronnym miejscu mojego mieszkania..

Mam Pańska Opinię przed sobą.., za chwile będę mieć ją za ..sobą..

hehe w dalszym ciągu - bez urazy, skoro mówimy sobie tyle faaajowych rzeczy..

A co do:

tak po dłuższej chwili dochodzę do wniosku, że być może mamy do czynienia z prowokacją wrogiego układu, wymierzoną w naszą małą społeczność!

To ..jest obsceniczne.. ale chyba to u Ciebie normalka?

..to powiedz lepiej na czym jedziesz.., ..psylocypina?, a może pójdź się leczyć? :rotfl::):rotfl:

Inaczej mówiąc podsumuje twoją wypowiedź.. @Stefan.., jeśli odpowiadasz, tylko po to, żeby okazać komuś swoja arogancję, co widać na Tym Forum, to bardzo Cię proszę nie wysilaj się w mojej kwestii, bo się spocisz..,. tym niemniej dzięx, za ..pomoc!

Reasumując hehe taki mały chrzest bojowy sobie tu przeszedłem.., ..my Amerykanie uważamy: 'wszystko co Cię nie zabije - wzmocni Cię tylko.." Pomny o to przysłowie, jak również bogatszy w wiedzę, którą Dzięki i Wam zawdzięczam, będę mocniejszy i mądrzejszy, a na pewno poradzę sobie w budzie..!

Dziękuję i Pozdrawiam :D:D

roco

to prowokacja :rotfl: ale trzeba przyznać, że dawno nie mieliśmy na forum jakiegoś świra :rotfl:

uwielbiam posty w stylu: oceńcie moją mega gówniana stronę ale.. ale wiecie co, mi się podoba i o gustach się nie dyskutuje :D

alt+f4

hehe prowokacja? świr? to dobre..

Ale widzę, że musiało być coś prowokującego w mojej wypowiedzi, skoro zalała mnie lawina odpowiedzi..

Z drugiej strony.., było to na tyle prowokacyjne, że wymusiło na mnie odpowiedź..

Zapewniam Was Chłopaki, że wsio u mienia w pariatku..

Napisałem, bo potrzebuje pomocy, lecz niektóre wypowiedzi zdały mi sie obraźliwe, i chyba nie ma tu nic do rzeczy, - czy ktoś jest nowy, czy nie...

Chciałem się tylko obronić przed niesprawiedliwymi osądami i poza tym, że nie jestem świrem, czy czubkiem, czy przygłupem - nie jestem również sado-macho..

I może jest Wam wszystko jedno, czy ktoś Wam pluje w Twarz czy nie, ale mi Nie!, choć należę jak widać na tym Forum do wymarłego gatunku.. - Gentelmana..

Mi również nie podoba się layout, który byłem zmuszony przywdziać.., (ale chciałbym z tego uratować co bądź.., lub chociaż jakąś normalność), - o ocenę którego prosiłem, ale być może jestem jakimś półgłówkiem skoro zdawało mi się, że gdzie jak gdzie, a właśnie na Tym Forum - to otrzymam jakieś info w stylu.. OK ..ale kalafior Ci wyszedł, ale spróbuj zmienić te cegły albo co inne..

Sorka jeśli się nie zrozumieliśmy.., nie pytałem czy łaaaadne.. ani właśnie o gusta, tylko o to co jest źle, a jeśli można tylko "to" czy "tamto", to czym zastąpić np. te cegły..

Prosiłem o ocenę w nadziei, że jeśli się ktoś wypowie, to przynajmniej wskaże mi drogę do miejsca w którym błądzę.. I na pewno nie jest to Webmasterka, bo jej mam zamiar się polecić.. Ponadto już wcześniej napisałem około 200 stronek, prostych w html'u itp.. nawet we flashu i taki panel do podmianki linków w menu - php+qsl.., ale tam nie mam problemów, nie mam zduszonego pawiana i nie potrzebuje niczyjej pomocy.. Potrzebuje jej w tej konkretnej sprawie..

Ponadto zrozumiałem, że jedna c..wo trafiłem i mogę liczyć niemal wyłącznie na obrzucenie g.ównem, zamiast jakiś porad, czy fachowych uwag.. dlatego odniosłem sie do Wszych wypowiedzi i straciwszy nadzieję, że jakiś Człowiek napisze - podziękowałem i powiedziałem "cześć..:

I na pewno to nie była prowokacja..

Znalazłem się na tym Forum, ponieważ interesuje sie pozycjonowaniem, ale bywam tu od bardzo dawna i tak naprawdę mi tam rybka, mogę być nawet zbanowany, za moje wypowiedzi.., choc to tylko uczciwa obrona, na nieuprzejmość, która mnie Tu spotyka.., najwyżej pooglądam sobie Was przez proxy..

<ot>

może zamiast Alt+F4, zrób sobie Format C:

hehe - niechcesz nie czytaj, brakuje Ci rozrywki, może obrzuć sobie błotek kogoś bliższego..

Wiesz @normanos.., poczytałem sobie Twojego Bloga.., zawsze lubię wiedzieć z kim mam do czynienia i na tej podstawie powiem Ci - każdemu można przypiąć łatkę.. np. Ty możesz spoco wskrzesić w sobie wiele energii, żeby innych skrytykować, lecz nie nie masz jej wcale kiedy Ciebie ktoś krytykuje, ba nawet krzty samokrytyki w Tobie - nie ma.. I trudno w związku z tym odnieść się do ..ewentualnych wartości, które mogą nieść jakiekolwiek Twoje słowa.., ale próbuję Cię zrozumieć,, ponadto, ja się nie obrażam za słowa, inaczej moje wypowiedzi miałyby ..zupełnie inny charakter.. </ot>

W związku z powyższym sądzę, iż temat "strona do oceny", raczej sie wyczerpał i już możemy co najwyżej ..o sobie porozmawiać.., więc prosze zamknijmy ten wątek.. No cóż "kto prawdę mówi, burzy spokój", a na pewno nie zależy mi na tym, żeby uchodzić Tu za wichrzyciela, czy prowokatora.., nie czuję sie również ..hm jakiś obrażony, czy inny dzikus.. spox!

:rotfl:

Pozdrówka i Szacuneczek

roco

Ten tekst rzadzi:

Jest nie podobna do niczego co dziś można zobaczyć w necie

Otoz mozna... niestety. a tu masz linka, jakbys mi nie wierzyl:

https://forum.kataloog.info/viewtopic.php?t...light=najgorsze [tytul postu cos ala najgorsze, paskudne strony, czy cos w tym stylu]

ps. podaj adres akademii, co by nikt inny sie na nia nie nacial ;P

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Heh, normalnie zawodowiec ;)

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności