Skocz do zawartości

co umkneło, co brakuje, co niepotrzebne

kadzielawski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Proszę o szybki test, czy informacje są wystarczające, czy odnajdujecie interesujące was sekcje, co dodać, co ewentualnie jeszcze poprawić.

Nie interesuje mnie kod źródłowy i jego budowa - tylko funkcjonalność.

https://www.interconnect24.pl/

Z góry dziękuję

Paweł

- zbędny flash

- czekam na załadowanie jakiejś bzdury

- żeby potem jeszcze zaczęła wydawać mi jakieś dźwięki (zbrodnia!)

- przy chodzeniu po podstronach ciągle ładuje się od nowa ten kretyński flash i za każdym razem wk**wia niemiłosiernie brzdąkaniem

- hmm, czasami nie brzdąka, czasami brzdąka :rotfl:

- informacyjnie jest ok, jest masa informacji

- kontakt -> skasuj/wyślij zamieniłbym miejscami, a w ogóle to bym zostawił tylko wyślij.

kontakt: usuń kasuj jak radzi normanos. Ile razy się bulwersowałem bo po tab,enter,które zazwyczaj wysyla formularz traciłem całą treść.

Górne menu troche kanciaste.

https://www.interconnect24.pl/images/w3.gif - troszke nie pasuje

Menu Flash - Teraz zgodnie z jakimś tam patentem, aby aktywować flash należy pierw w niego kliknąć. Powoduje to, że pierwszy klik w menu jest nieaktywny. Potrafi to zniesmaczyć. Ja np uznałem za pierwszym razem, że menu wogle nie działa. Efekt zmiany koloru w menu gornym można uzyskać ( bez animacji ) przez css a:hover

Dał bym troszkę większą czcionkę w treści

flash - będzie opcja bez jeśli nie będzie wtyczki czy to wystarczy?

dzwieki - powinny być tylko jeden raz później już nie, ładowanie za każdym razem - hm... u mnie tego efektu nie ma, raz załadowany pojawia się szybko i bez dzwięku (sprawdzam)

kontakt - bardzo słuszna uwaga (poprawiony)

co do flesza ogólnie - zrobimy wersję bez.

fonty wielkość - też się nad tym zastanawiałem, zrobię nieco głebsze testy.

Pozdrawiam

Paweł

ps. normanos, mkr - na Was zawsze można liczyć - dzięki

Witam! :rotfl:

Popatrzyłem sobie na Twoja stronę.. Mam Neo 6MB, więc trudno mi sie odnieść - jak szybko co sie ładuje, ale nie zauważyłem jakich kolwiek opóźnień w ładowaniu strony, wszystko chodzi jak dobrze naoliwiony mechanizm.

Strona jest przejrzysta i klarowna, choc wiele tam treści, jest duża łatwość w nawigacji..

Słówko o layoucie?

Na podstronie: "Kontakt" podwyższyłbym fotkę, tak, żeby Regon też sie zmieścił w wysokości..

Wogóle zunifikowałbym przynajmniej wszędzie "hight" - obrazków..

Na podstronie: "Dla domu" fotka dziewczyny jest stanowczo za mała.. i porównaj z tą z "Dla firm"

Wogóle te fotki powiększ, bo na tle tego wypasinego banera, gina gdzieś i są niewidoczne..

o proporcję się "czepiam"

Na stronie Głównej są po prawej 3 kolorowe boxy, powiększ je tak żeby się zbliżyły, bo nie jest to proporcjonalnie do reszty i zwraca uwagę na szczeliny, ale nie na trześć..

Po zatymi drobiazgami stronka super i na poziomie! :rotfl:

pozdrawiam

roco

zmieniłbym te 3 kolorowe kwadraty, takie są bylejakie.

troszkę mi nie pasują te półprzezroczyste obrazki w działach, może coś bardziej wyrazistego?

piękny biurowiec stoi na siemiradzkiego, choć jakoś nie pamietam bym go kiedykolwiek widział :rotfl:

no ale Kraków się tak szybko rozwija... aż pójde zobaczyć

zmieniłbym te 3 kolorowe kwadraty, takie są bylejakie.

troszkę mi nie pasują te półprzezroczyste obrazki w działach, może coś bardziej wyrazistego?

piękny biurowiec stoi na siemiradzkiego, choć jakoś nie pamietam bym go kiedykolwiek widział :)

no ale Kraków się tak szybko rozwija... aż pójde zobaczyć

kwadraty to nienachalne banery reklamowe !!! - jestem raczej za prostotą i element dynamiczny zupełnie mi nie odpowiadał w tym miejscu, zresztą elementów dynamicznych już dość na stronie. Kwadraty te będę się zmieniać w zależności od potrzeb - nie są stałe. Ale głos przyjmuję - czy masz propozycję co można z nimi zrobić?

siemieradzkiego :( - potraktujmy to jako cel firmy - posiadanie takiego biurowca, gdzie tysiące osób będą pracować dla coraz tańszych połączeń. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności