Skocz do zawartości

AuthInfo z AZ.pl

Michau

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedawałem ostatnio domenę zarejestrowaną w AZ.pl. Oczywiście, wiadomo promocja, trzeba dopłacić różnicę między ceną zwykła a promocyjną, trelemorele. Dopłaciłem, wysłałem wniosek listem poleconym, po 4 dniach przysłali AuthInfo emailem.

Patrzę ja na to AuthInfo, i oczom nie wierzę... jest ono to samo, jakie pokazało mi się w ich serwisie internetowym, gdy dokonywałem prerejestracji domeny!! Czyli mogłem sobie wziąć tamto AuthInfo prosto z serwisu internetowego, i nie bawić się w dopłacanie różnicy, ani nawet podpisywanie i wysyłanie jakichś durnych wniosków.

Konkluzja: rejestrując domenę w AZ.pl, najpierw ją zarezerwuj. Na liście rezerwacji AuthInfo pokaże się niezagwiazdkowane - zapisz. Zarejestruj domenę - AuthInfo zniknie, ale to stare zapisane powinno działać.

Muszę to jeszcze bardziej przetestować, a może ktoś mi pomoże? :rotfl:

Konkluzja: rejestrując domenę w AZ.pl, najpierw ją zarezerwuj. Na liście rezerwacji AuthInfo pokaże się niezagwiazdkowane - zapisz. Zarejestruj domenę - AuthInfo zniknie, ale to stare zapisane powinno działać.

Muszę to jeszcze bardziej przetestować, a może ktoś mi pomoże? ;)

Również to zauważyłem. Zarezerwowałem domenę i w panelu widniał jej kod.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności