Skocz do zawartości

krzaczory na forum

AirMan

Rekomendowane odpowiedzi

od dawna, ale nie od początku na dole strony wyświetla mi się coś takiego

1$÷ăBŞß§gű˙đCŃsMrB%řłţdĘORăPéÖćŔ_PëĽMťšCmĹ r´Š Zézśt QŮúőů#×ofUĘ ęľ9ĺŻT"CPŰŰÎśe_TigÚ9說C *ÉČ^Ší;WĂÁp<:,oMPÁs:ŐĘśTć^:ŃęśDmŃ#?hm[˘`ÓĽSŹoKQ4éDŰ°uđłš-Mi_ŚĐLvJßą ˝&x#Ç<¸°-Ź iwĺtR¸˙RţešuKRŚÎ.Ȩ5öĘV¨%âşńHšźĺ+bčąeh¸Ę$|ÍlU ÎË:5Ł^ÄOĆf#9Ąńŕ÷Ź;˛é;ĐŚ)ő¨5!˘űíőTYć#âQ(|a¤qfwĘ<9&Ĺ ĹŁŐ Ç=úťî+ďůlą|ňrrV(^žÚgWFR2,Î+­Ź1§~ń˛żÖh%KKÓ,ŠGÁ/~Ç%TłřťnH RŁO]˙DE2ÖśÍČÔś{ă÷LNNhśĺłB|îôŻiSĎĂšÇN`Kő{# $ęăzŚHCB*8eűF'@sŔÇlŠŞmzrĚ&CPęŽýłEŻ;_(ŐÎVDĽQ-ŞőěŘĂ`3žJ"ldçD7âżA2Lú}KiI}i=nŚ6 ŐŤVÂěĆěÜŢ_ósRŠw$÷Ę^čsK:žH>ŘÜaÉQĽXž1'¨şŐß{&šçÝFĄÂŠýŃěd/*góĹD¤?  Nö5cÎŹ)_NZלŁýdâ×řăä¨0hâ˙Ś^FO1÷ýR.Šá;@ŐóTSŻŚ+Ćĺľ.h)NTţ śŤÓńfĚmăă+`sEŤ:âJIŘU{^ßă^Q}É0CgŇp˙eăeóĺłs~ŘĘ,/^ž4^6UÓćf˙¤ŹmśúŁ(ńäň şŚIHy07ȡ bF24ĐBóišÓš)+üĘeC{ÎÄAĂţ&Ú89ô´!˘ěŐ×KŢĆŕDY dYu imĂ5×ÂXÂNmË,.´p^sq¤ÜX§ŠIúŘůŰ^áT7VÓ.gŁžtܲŰŔ7aĄÓťĚ$šUý+[şÚâIöl:mB´ÚcbhZč-ŁA%ĐL>Dľ^8uŔ­˘đ ç|ÂűzM*Ü}yšqŻ/ö @fZHž[čký]CěFđúÔĽýpfňŰ8jfÚŤß'Üőrf¸ ó¤âXçYç0F;ŕ@ášć¸-<Ů5üđ&ÍŚo3cŐë|Ć*/s<ËńLbSÍČgaT<űŢ ÷(űx#ŕˇĎé0JH6Ś4âňĹ;q,˘˘6ąŐKKHwë{Đq@íˇŢ5Oô#k#ÉsćWCÁzmA]+Ň9ź'nPüéÔ<Ţű*î!ĆE^mJsgĺuňŘő ŘPţ0`Ű`0ź`vĽ¤5eř?°ËüÉŇŚv9s}°xŚŢŹŢÔÖžPüWAâeÄl6łłÔÇrq×čsxŰćZ}ćÎ`ožšEÚépů. ÎGĄJ~ZňsK´¤kZ=EfVľ`ĹĘ?z0§ň#ěie2ňťĚô;şx˛Ž_ŠĺŇÂŘŚEú1jjßÂöúÔf*}wů°yŢRo C×0błM3>GáŃb1ř°tÎQ8§dK űł´B¸uRi43s8Ň ŔëR:s'Ľ 7_ľGž/+zůÓćăM }Z8/ůÎSčN$ĚŮ,_8 ˙ŇÁđĺ+ÁäĐ[YAXĘgýŇ5ýDŐS şŔľŽLÜÂpÔ>ř¨uC7꾲QmV GQRŤ˝3sŹ2ŰKŹ ö<'YyńÇ+đźŚ%ËČŹbvE˝=vrÔŚPkčUŁb4ÉQ׳])I ršVk6ŢwńZó6˙őeyÎÖĐ´bóę­ŚŢJ (čRëä×Â!HÔ2ŞoâXZĎžĆ/aMđ *vůű?¨ëžg:

ktoś ma pojęcie co to i skąd się bierze, czy ktoś ma podobny problem

używam Opery

Version 7.53

Build 3850

Platform Win32

System Windows XP

dodam również, że nie wiem, czy za każdym razem to samo ;)

ale to z wiadomych przyczyn ;)

AirMan

Gość Anonymous
Tak swoją drogą to czemu tak wszyscy lubią operę

ja właśnie stawiam sobie to samo pytanie. korzystałem z niej około roku. od niej zacząłem. teraz korzystamz firefoksa i spełnia WSZYSTKIE moje wymagania. naprawdę wszystkie, a jednak są chwile, w których go wyłączam i sidzę pod operą. nie wiem czemu się tak dzieje. opera ma to coś. to coś ma również IE. niestety inne przeglądarki tego nie mają. może ten post wyda się dziwny, ale tak samo dziwnie jest z operą.

ps: opera nie dorobiła się toolbara :(

[edit]

przypomniało mi się coś niezwykle ważnego czego brakuje w innyhc przeglądarkach. oglądając galerię zdjęć często przychodzi chętka, żeby zobaczyć jak dany obrazek lub zdjęcie wygląda w całości. wtedy w operze wystarczy kliknąć pare razy minus i calutka strona się zmniejsza. w firefoksie można zmniejszać tylko tekst, tak samo w IE. (chodzi mi o obrazki, których rozdzielczość przekracza rozdzielczość naszego ekranu.

tak, opera ma dużo takich bajerów... jak skalowanie całej strony - przydaje się np przy zmniejszaniu, zwiekszaniu filmikow flash

co dalej - notatki - dla pozycjonera rzecz nie zastapiona (nie wiem czy firefox ma cos takiego, a przy daje sie przy dodawaniu do katalogów ciągle tego samego)

świetnie rozwiązana obsługa z klawiszy (też nie wiem jak to jest w firefox) a, q - nastepny, poprzedni odnosnik

w, s - nastepny, poprzedni nagłówek

z, x - następna, poprzednia strona

zresztą wiele innych - Ctrl+B

ja używam myszy tylko do zaznaczania :)

no i wiele innch, co mają już wszystkie przeglądarki pewnie (blokowanie popów, rozbudowane opcje, zakładki)

jeszcze świetny klient poczty (trochę z poczatku moze sie wydac dziwny), ale po krotkiej chwili okazuje sie byc niezastapiony

elastyczny, dowolnie modyfikowalny interface - mozna dodawac wlasne przyciski, wlasne skoty do wyszukiwarek, wbudowany tlumacz, sprawdzanie pisowni, sesje, rozne tryby podgladu itp

niemniej pytanie Opera czy FireFox uważam za całkowicie zbędne

grunt, że nie IE

AirMan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności