Skocz do zawartości

Słowa kluczowe w linku strony

klim

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,
jak ważne waszym zdaniem jest zawarcie słów kluczowych (keywordsów) w adresach linków np:
www.przykladowa-strona.pl/opony_zimowe
albo
www.przykladowa-strona.pl/opony_wielosezonowe

Ogólnie mam wrażenie, że kiedyś nie było to aż tak ważne. Sam starałem się skupiać na linkach z odpowiednimi keywordsami 
oraz na odpowiednim tytule strony - przyznam się, że dawało to dobre pozycje. Ostatnio jednak mam wrażenie, że konkurencja robi to inaczej,
na najważniejsze keywordsy robi jakby podstrony z odpowiednią nazwą linku (np. www.przykladowa-strona.pl/nauka-niemieckiego-online) i je pozycjonuje,
albo też google samo je pozycjonuje. Gdzie nie spojrzę na konkurencję to niemal wszędzie tak jest - w topie nie znajduje się strona główna, a poboczna
z odpowiednią nazwą linku. Chyba coś przespałem, no chyba że tak było od zawsze :-)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności