Skocz do zawartości

Dziwna sytuacja ;/

patro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przejde do rzeczy. Miałem swoje forum pod aliasem na 7 stronie w google (www.forum-bukmacherskie.xa.pl) i przez jakis okers czasu spokojnie sobie było, potem chciałem aby główna domena na której jest alias została zaindeksowana (patro.webd.pl) i od tego sie zaczeło. Teraz zamiast miec na 7 (fraza forum bukmacherskie) stronie swój alias mam normalna domene, co jest tego powodem i kiedy to ustapi bo zaczynam sie juz denerwowac ;) Pod wraza "prognozy bukmacherskie" (4 strona) jest to samo

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

co jest tego powodem

głupota

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

co jest tego powodem

głupota

Nie ma co, miły do bólu, i bym zapomniał wysoki poziom intelektualny twojego postu :D

Ale dlaczego sie nie pozycjonuje aliasu?? Jest kilka aliasów które zajmuja wysokie miejsce w google ;/

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Nie ma co, miły do bólu, i bym zapomniał wysoki poziom intelektualny twojego postu

Ale dlaczego sie nie pozycjonuje aliasu?? Jest kilka aliasów które zajmuja wysokie miejsce w google ;/

milszy byłbym gdyby nowi użytkownicy uważniej przeglądali forum, jego zawartość tematy przyklejone i takie tam inne "nieważne" dla nich sprawy a potem zadawali pytania na które już padły odpowiedzi.

Aliasów nie pozycjonuje się z kilku powodów, podobnie jak nie tuninguje się samochodu z wypożyczalni na swój koszt :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

No najtaniej na chwilę obecną masz chyba w nazwa.pl. Aż huczy od informacji i reklam w sieci.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

tylko weź pod uwagę, że przedłużenie domeny to zupełnie inne koszty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności