Skocz do zawartości

[szukam] Takiej strony z paletą pasujących do siebie kolorów

hiper

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś miałem w zakładce taką stronę z paletą kolorów, gdzie klikało się w dany kolor i automatycznie pokazywało inne kolory, które "zgrywały" się z tym kolorem. Dobre to było dla kogoś kto robi stronę internetową a nie ma wyczucia które kolory pasują do innych.

Niestety zagubiłem adres tej strony. Może wiecie o co mi chodzi?

Kuler - Adobe color?

Remonty Gdańsk - usługi remontowo-budowlane Trójmiasto, wykończenia mieszkań i domów "pod klucz", adaptacje lokali usługowych

Psychoterapeuta Rumia - psychoterapia rodzinna, terapia dla dzieci i młodzieży oraz indywidualna dla dorosłych w nurcie systemowym

Tak to chyba to. Tamto co pamiętam to było chyba właśnie od Adobe, tylko parę rzeczy było inaczej, ale widocznie pozmieniali to, o czym nawet informują po wejściu na stronę "... Ciężko pracowaliśmy nad przebudową, a po drodze dodaliśmy parę niespodzianek. ..."

Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności