Skocz do zawartości

Wyświetlanie reklam skryptem

CrashXT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam pytanie czy można wyświetlać np. zawartość pliku poprzez jave, a ten w tym pliku były by reklmy?

Może troche brdziej obrazowo opisze bo zpewnie do tej pory nie zrozumiale starałem sie wyjaśnić.

Jest strona, któr ma przykładowo 100 podstron i na każdej 2 miejscach wyświetla się reklama googla, ale za każdym razem gdy zmienia się kolor czy format trzeba zmieniać na wszystkich, czy można np. przy pomocy js wyświetlać reklamy czy wielkie G przyjmie to normalnie czy raczej odbierze to hmm niemiło i będzie ryzyko bana?

Serdecznie pozdrawiam,

Jakub Cyran

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Bardzo dziekuje za udziele mi informacji, która w pełni spelniła moje oczekiwania i odpowiedziała na moje pytanie.

Serdecznie pozdrawiam,

Jakub Cyran

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności