Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony niemieckiej, która jest w języku angielskim.

t-kow

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę wypozycjonować stronę niemiecką, która jest tylko w języku angielskim............. Niestety nie mogę nic pozmieiniać w treści strony (pracuję dla tej firmy, ale oni nie bardzo wierzą w pozycjonowanie i Internet). Jestem jednak odpowiedzialnyza sprzedaż, więc w moim interesie jest, żeby łatwo było firmę znaleźć..... :)))

Moje pytania są następujące:

1) Jakie mam możliwości?

Czy wystarczy, jak dodam dużo linków z róznych katalogów? i dodam stronę do wyszukiwarek?

2) Czy powinienem treść i anchor robić w języku angielskim?

3) Czy jeśli zrobię linki po polsku, to to w ogóle będzie działać i wyszukiwać się w google??? No bo będfzie przecież niezgodne z contentem strony........

4) A jeśli będę chciał wpisywać firmę do polskich katalogów po angielsku, to nie wiem, czy one mi to w ogóle przyjmą?

Pytań pewnie zrodzi mi się jeszcze sporo, bo dopiero zaczynam. Będę wdzięczny za wszelkie rady, nie tylko za odpowiedzi namoje pytania. Tylko proszę bez złośliwości, bo ja czytam forum...... i uczę się cały czas.......

Pozdrawiam,

Tomek

Tomek z Poznania

Biuro rachunkowe Poznań

ad 1. Ograniczone katalogami, własnym zapleczem i wyobraźnią;)

Czy wystarczy, jak dodam dużo linków z róznych katalogów?

To zależy od stopnia trudności Twoich fraz.

ad 2. To zależy od tego, w jakim języku chcesz, żeby znajdywana była Twoja strona.

ad 3. Przy odpowiedniej ilości linków tak.

ad 4. Nie wszystkie katalogi są moderowane, tam dostaniesz linka, nie wszyscy moderatorzy też wyrzucają z katalogów wszystko, co nie po polsku :)

Skoncentruj się najpierw nad rynkiem, który najbardziej Cię interesuje (polski, niemiecki, czy angielski) i w tych językach dobieraj anchory. Jeśli chcesz pozycjonować się w tych trzech językach, może warto pomyśleć o stronach w różnych wersjach językowych.

W końcu to Ty jesteś odpowiedzialy za sprzedaż ;)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności