Skocz do zawartości

[Szukam] (współ)pracy zdalnej SEO/SM/e-marketing

Amras

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

poszukuję (współ)pracy w obszarze marketingu, a ponieważ brzmi to stosunkowo ogólnie, więc przybliżę. Znam narzędzia: WP & Elementator & Backery, Google Trends & Analytics, Majestic, Ahrefs, Screaming Frog. Posiadam również pewne, niewielkie, doświadczenie w Adwords oraz nieco większe w obsłudze Social Media (bez Facebook Ads). Do tego  dochodzi copywriting (również możliwy j.angielski -C1). Wprawdzie formalnego doświadczenia nie mam za wiele, bo kilka miesięcy, ale nieformalnie (umowy cywilno-prawne) były dłuższe. W kwestiach finansowych jestem otwarty, dla zainteresowanych jest również możliwy bonus finansowy z PFRON, ze swojej zaś strony deklaruję gotowość do kilkudniowego okresu próbnego w celu sprawdzenia  możliwości dalszej współpracy zdalnej.

Pozdrawiam i będę zobowiązany za ewentualne oferty współpracy.

Łukasz

Kontakt: Lukasz.pl.2019@gmail.com

(Ps. chyba teraz już nie ma powodu do usuwania, PM dla mnie był oczywistą metodą kontaktu ;-) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności