Skocz do zawartości

pospadly Wam pozycje ?

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

IMHO to sa jakieś stare wyniki.

Nie, na pewno nie są stare. I co to jest ... czas pokaze.

Często na zachodnich forach są dużo więciej postów, kiedy są duże zmiany w g ale np. na dp około nic:

https://forums.digitalpoint.com/forumdisplay.php?f=5

Czy to znaczy, że to lokalne/regionalne/language-specific zmiany?

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

tak pospadało :)

wszystk opolecciało na sex w krzaki B)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Stało się to ok. 23 30 wczoraj i trwa nadal.

Dokladnie - 23.30 :/ bandyci nie ludzie :/

Malo z krzesla nie spadlem jak to zobaczylem, przez ten incydent poszedlem spac o 4 rano :]

To jest z przed spadku: https://64.233.171.99/

To jest juz tam gdzie mi polecialo: https://64.233.161.147/

Data ostatniej kopii identyczna wiec to raczej testuja jakas bezsensowna zmiane w algorytmie i co gorsze chyba juz tak zostanie, bezsensowna bo nie zrobilem nic zlego - chyba ze patent yahoo - napierdzielaj linkami bedziesz nr1 jak przestaniesz to spadniesz :]

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Panowie a przykłady stron, niektórym filtry sie nie trafiają i nie wiedzą o co chodzi :)

Jak ktoś sie wstydzi to niech wyśle na PW, bo chciałbym sobie zobaczyc o co sie rozchodzi.

-- Dodano

Wyniki 1 - 10 spośród około 75,200 dla zapytania prezentacje multimedialne. (Znaleziono w 0.04 sek.)

Wyniki 1 - 10 spośród około 1,080,000 dla zapytania prezentacje multimedialne. (Znaleziono w 0.35 sek.)

Huh

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Jakie wczoraj, jaka 23:00? Cała ta zabawa trwa od 3 listopada, może troche wcześniej nawet. Jeśli sprawdzacie wyniki na digitalpoint to nie zawsze było to widać. Strony wypadają na paru DC potem jest zamiana miejsc, tam gdzie ich nie było pojawiają się.

Ciekawa sprawa jest z frazami, ponieważ składowe fraz lecą pierwsze, następnie leci fraza, zostaje tylko na 1-2 dc na swoim miejscu na innych jest w kosmosie, potem to wraca do stanu w miarę normalnego, tzn brak frazy na 4-5 DC.

Trzeba czekac bo i tak się nic nie poradzi.

przykład: fraza linkowana - spadek z top 10 na 30 stronę, frazy nie linkowane - spadek z top 10 - ponad 50 strona, część stron stoi, część poleciała - tak jakby dostały filtr, część spadła i po paru dniach wróciła na niższe pozycje - także czarodziejska kula mi się popsuła - a najgorsze, że trzeba tłumaczyć klientom, dlaczego strony nie ma w wynikach - wniosek, chyba jedyny - google coś miesza

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

dla mnie to katastrofa zaczelo sie 16 listopada i wszystko polecialo 59 miejsce lub dalej

;-(

ps. poycjonowane przez katalogi

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

MMP - moze byc jako przyklad "projektowanie stron www" - z 3-4 pozycji nna 10, to jeszcze nie jest tragiczny spadek. Co ciekawe wszystkie strony przed spadkiem piely sie w gore, nagle zaczely sie piac w gore...

Hmmm, moze nowy algorytm - pnie sie w gore to bedzie przybywalo linkow, nie przybywa - to wywalic :] Wiem, glupie ale mam metlik w glowie :]

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

na praktycznie wszystkie hasla

tak u mnie tez wszystki

uwazam ze czekanie nie wielel da bo to jest jak filtr

ostatnio sidzialem 3 meichy wuec 3 meichy bez kasy za adsense

to filtr kóry jest nakłdany szczególnie na katalogi

masakra

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

intruder2600, nie zgadzam się że filtr dostajesz jak przestają przybywać linki, u mnie przybywali, a filtra dostałem. Przykład już podawałem wyżej, ale stron pospadalo mi z 10. Masakra.

U mnie domena roczna, pozycjonowana od dwóch miesięcy, średnio trudna fraza, od dwóch tygodni dynamicznie rozwijajace się forum phpBb spider friendly (bez mapy), linkowana w dużej części katalogami

od miesiąca do przedwczoraj 12 pozycja

wczoraj 46 pozyca

dzisiaj 150 pozycja

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności