Skocz do zawartości

frazy

pdg12345

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 25.08.2019 o 12:16, pdg12345 napisał:

czy jest sens pisać artykuły pod frazy które są wyszukiwane miesięcznie z 50 razy ?

Nie lepiej jest zoptymalizować content pod te frazy.  Niszowe frazy wychodzą przy okzjii. Szczególnie nie trzeba się nad tym wysilać.  Oczywiście to musi być uwzględnione w strategii pozycjonowania. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Jak ktoś nie chce wydać nie wiadomo jakich pieniędzy na tego typu frazy, to zawsze może założyć forum. A najprościej będzie stworzyć  kilka stron pod cloaking i robić przekierowanie :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

@arve_lek właśnie forum mam :D i chyba dobrze mi idzie z nim 

2 godziny temu, arve_lek napisał:

A najprościej będzie stworzyć  kilka stron pod cloaking i robić przekierowanie

@arve_lek tego to już nie skapowałem 

3 godziny temu, Mion napisał:

Wiec jak to teraz widzisz ?

@Mion plan jest że będę naparzał artykuły na wszystko jak leci :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności