Skocz do zawartości

serwis do oceny

KwiateK

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dzis do oceny serwis skupiajacy Polakow mieszkajacych w Wielkiej Brytanii.

Strona istnieje juz od dluzszego czasu, ale zalezy mi na uzyskaniu opinii ludzi "z zewnatrz".

www.leeds.pl

Co o niej sadzisz?

Chodzi mi przede wszystkim o funkcjonalnosc, przejzystosc itp.

Sama grafika - wiem, ze moglaby byc fajniejsza.

Według mnie to masz za duzo reklam w stosunku do treści

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Co mi się rzuca na pierwszy rzut oka:

- napis "polonia w Yorkshire" jest trochę nieczytelny

- obrazkowe menu nie ma nawet ALT-ów, a to tekstowe pod nim jest trudne do zauważenia

- prościej byłoby zrobić efekt rollover przy użyciu CSS-u

- dużo tych iframe...

- momentami drobne problemy z semantyką - zauwayżyłem np. złe użycie znaczników <br />(nie służą do robienia odstępów)

Zapraszam na blog o użyteczności.

Np.: skrótowe nagłówki ogłoszeń są dziwaczne. np.;

"Witam! Wraz z mezem poszuku..."

"Zawioze lub odbiore na/z wy..."

chyba lepsza by byla jedna kolumna, ale za to przekazujaca podstawowe informacje. Ogólnie strona jest za wąska w stosunku do wysokości jak na mój gust.

2) u mnie (w pl) wczytuje sie tak dlugo, ze gdyby nie chodzilo o test, to bym nie doczekal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności