Skocz do zawartości

Nowe atrybuty w linkach

Błękitny

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Beerbant napisał:

potem musze klientom tłumaczyć i edukować, jak to jest, że konkurencja napieprzająca linkami siedzi wysoko

Bo pewnie napieprza rankującymi linkami:)

2 godziny temu, s_matysik napisał:

Bo pewnie napieprza rankującymi linkami:)

Trochę słabo one "rankują" skoro można przeskoczyć kilkoma linkami (fakt, że droższymi w pozyskaniu ale gwarantującymi stabilniejsze wyniki) ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

9 godzin temu, Beerbant napisał:

potem musze klientom tłumaczyć i edukować, jak to jest, że konkurencja napieprzająca linkami siedzi wysoko

jeśli twierdzisz że to jest skuteczne to rób tak jak konkurencja. to jest typowe dla tego forum. zobacz jak robi konkurencja i tób tak samo :) 

9 godzin temu, Beerbant napisał:

No i jak to jest, że jeden taki napisał że to łatwizna i bułka z masłem. No i trzeba się wysilać aby pokazać, że teoria różni się diametralnie od praktyk

jesteśmy na forum fachowców w dziadzinie (przynajmniej tak mi się wydaje) dlatego mniemam że fachowiec posiada ponadprzeciętną wiedzę. jesli nie posiadasz takiej wiedzy to przenieś się może na samosię lub inna tego typu strone :) 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności