Skocz do zawartości

[Kupię] Podlinkowanie z prywatnego zaplecza (erotyka, pp)

Roktan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Interesuje mnie podlinkowanie strony w tematyce „suplementacji” dla mężczyzn (erotyka).

Domena nie jest całkowitą świeżynką, jednak nie ma dużej ilości linków przychodzących.

Od dłuższego czasu strona znajdowała się w top30, obecnie po odświeżeniu contentu, na interesujące mnie frazy jestem w top20 (raz w góre, raz w dół). Temat dość ciężki, jednak dla niewielkiej ilości stron nie kalkuluje mi się tworzenie zaplecza.

Dlatego chciałbym wykupić podlinkowanie z prywatnego zaplecza (mogą być artykuły, strony główne lub inne), ewentualnie ogólnodostępne miejscówki, które mają realne przełożenie na wzrost pozycji (nie interesują mnie profile).

Nie zależy mi na „wbiciu” strony w top10 na 2-3 tygodnie i zafiltrowaniu domeny.

Zainteresowane osoby, proszę o kontakt przez PW.

Mile widziana Faktura.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności