Skocz do zawartości

[zlece] Pisanie tekstów do BLOG - tematyka SEO, strony internetowe, marketing

seofactor

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam osoby, która będzie w stanie dostarczyć mi minimum 2 teksty miesięcznie do działu BLOG. Teksty w w języku polskim.

Tytuł + artykuł - liste tematów zostawiam Twojej wyobraźni aczkolwiek wolałbym wiedzieć o czym będziesz pisał zanim to zrobisz.

Teksty dla średniej firmy, pisane w sposób łatwy i przyjazny do czytania dla innych, nie jestem wielką firmą i nie potrzebuje "grobowej" atmosfery.

Poprawna polszczyzna z Twojej strony nie podlega dyskusji.

Tematyka:

SEO, strony internetowe, marketing, social, adwords, ebay, nowinki z tego zakresu i pochodna tematyka. Mogą być rownież tematy związane z hostingiem, SSL itp. 

Atutem byłaby znajmość rynku UK, ale to nie jest konieczne dla większości tej tematyki.

Tylko i wyłącznie osoby, które znają się w tej tematyce.

Jeśli chodzi o strony internetowe, będa to bardziej ogólne informacje niż czysto techniczne sprawy. Wszystko poza wyjątkiem gotowych CMS jak Wordpress, Joomla, Adobe Muse itp.

W skład stron wchodzi tematyka także sklepów internetowych jak prestashop, opencart.

Nie wykluczam współpracy z większą ilością osób, wiadomo że nie można znać się na wszystkim, więc jeśli czujesz sie w jakiejś tematyce dobrze - pisz!

Jeśli masz jakieś portfolio i coś już napisałeś odnośnie tych tematów to wyślij do mnie. wolałbym uniknąć nieporozumień.

Aktualnie pracuję nad nową stroną internetową, którą mam zamiar uruchomić w przeciągu miesiąca aczkolwiek teksty potrzebuje już z wyprzedzeniem. Wiem z doświadczenia, że dobry tekst nie powstaje w 1 dzień.

Stała miesięczna współpraca.

Sposób rozliczenia Paypal bądź przelew na konto. Nie potrzebuję faktur i nie jestem płatnikiem VATu, no chyba że będzie to konieczne po Twojej stronie.

SEO Factor Ltd

seofactoruk@gmail.com

Company number 08812218

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności